پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۵ شوال ۱۴۴۵ | Apr 25, 2024
محدثه

حوزه/ نشست اخلاقی با موضوع «اثر موعظه و وعظ» در مدرسه علمیه خواهران حضرت فاطمه محدثه سلام الله علیها اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام محسن اژه ای، در نشست اخلاقی با موضوع «اثر موعظه و وعظ»، در مدرسه علمیه  خواهران حضرت فاطمه محدثه سلام الله علیهای اصفهان، به تاثیر گذاری مباحثه، مذاکره و گفتگوی علمی در فهم مطالب اشاره کرد و اولین عامل موثر در علم آموزی را واعظ بودن و  پذیرش موعظه خواند و گفت: گاهی اثر موعظه یک عالم عارف بیش از درس و مطالعه است. گاهی  مطالعه شرح حال و زندگی صحابه، شاگردان خالص ائمه و علما نیز در این زمینه موثر است. به عنوان نمونه ساده زیستی امام خامنه ای باید برای ما الگو باشد.

 عضو هیئت امنای مدرسه علمیه  خواهران حضرت فاطمه محدثه سلام الله علیها اصفهان، به سیره و رفتار بانو امین اشاره کرد و افزود: بانو مجتهده امین گفتند: «من صفات جمال و جلال الهی را در موجودات مشاهده می کنم و شب ها که مشغول ذکر و دعا بودم ذکر موجودات را می شنیدم همچنین هنگامی که 14 معصوم به دیدار همسایه ام در حال مرگ او آمده بودن را مشاهده کردم.»

 وی با استناد به این که لذتی که مومن از عبادت می برد، کافر از عیاشی های خود نمی برد، گفت: آیت الله بهجت(ره) در این زمینه فرموده اند: سلاطین دنیا نمی توانند لذت عبادت خدا را درک کنند و لذت من در این است که در برزخ و بهشت نیز خدا را عبادت کنم.

 حجت الاسلام اژه ای در پایان سخنان خود به برخی از ویژگی های فردی و اجتماعی حاجیه خانم ابطحی، موسس مدرسه علمیه فاطمه محدثه سلام الله علیها پرداخت و گفت: ایشان حافظ قرآن و ادعیه های مفاتیح الجنان بود، در خیر رسانی به مردم فقیر کوشا بود، اهل تهجد و نماز شب بود و همیشه به طلاب توصیه می کردند که به نماز شب اهتمام ویژه ای داشته باشند و معتقد بود طلبه ای که نماز شب نخواند خیری در درس خواندنش نیست. از جنبه های اجتماعی ایشان تاسیس همین حوزه علمیه است که با تلاش او و کمک خیرین موفق به این کار شد و تعداد بیش از 200 طلبه از این حوزه فارغ التحصیل شده اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha