چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۴ شوال ۱۴۴۵ | Apr 24, 2024
آیت‌الله قتیل زاد

استاد حوزه علمیه قم گفت:‌ مرحوم آیت‌الله قتیل‌زاد روحانی مبارز بود که عمر خود را در مسیر تبلیغ و ترویج دین در سنگرهای مختلف امامت جمعه و قوه قضائیه سپری کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد در مراسم گرامیداشت مرحوم آیت‌الله سید احمد قتیل‌زاد که با حضور مراجع و علما در مسجد اعظم قم برگزار شد، با بیان این که انسان مانندسایر موجودات،‌ آمد و رفتی دارد، ادامه داد: دقت در این مسئله که انسان در این دنیا ماندگار نیست، ‌در جهت‌گیری انسان در زندگی خود نقش زیادی دارد.

استاد حوزه علمیه قم گفت: بسیاری تصور می‌کنند مرگ فنا و نابودی است، از این رو نگاه منفی و سلبی به آن دارند؛‌ این در حالی است که در سیره معصومین و اولیاء الله، نه تنها از مرگ هراسی ندارند، بلکه به استقبال آن نیز می‌روند.

وی با تأکید بر این که مرگ آغاز زندگی جدیدی در عالمی بس بزرگ‌تر از عالم ماده است، ادامه داد: حضور انسان‌ها در قبرستان و مشاهده اموات و دیدن نتیجه دنیا،‌ نقش زیادی در نگاه انسان نسبت به دنیا و آخرت دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد با اشاره به روایتی از امام موسی کاظم علیه السلام گفت: بر اساس این روایت، در دنیایی که آخرش قبرستان است،‌ انسان نباید به آن وابستگی داشته باشد، بلکه باید همواره آماده سفر باشد.

وی افزود: چرا باید انسان به این دنیا دل ببندد، در حالی که این دنیا ماندنی نیست و در پایان نیز دل کندن از این دنیا برای او بسیار ناراحت‌کننده ودشوار خواهد بود؟

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که قبر پایان دنیا و آغاز زندگی آخرت است، تصریح نمود:‌ بر اساس سخن امام کاظم علیه‌السلام، آخرتی که آغازش از قبر است،‌باید از آن ترسید.

وی درباره مرحوم آیت‌الله قتیل‌زاد خاطرنشان کرد: مرحوم آیت‌الله قتیل‌زاد روحانی مبارز بود که عمر خود را در مسیر تبلیغ و ترویج دین در سنگرهای مختلف امامت جمعه و قوه قضائیه سپری کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد با بیان این که علم هدف نیست،‌ بلکه وسیله انجام تکالیف است، گفت:‌ علم مقدمه و وسیله است تا رسالت الهی خود را عمل نماییم؛ بدون علم نمی‌توان به وظایف خود آگاه و به آن عمل نمود.

انتهای پیام// 15/ 313

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha