شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 20, 2024
حجت الاسلام میرزا محمدی

خطیب حوزوی گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم که درس غیرت و احساس مسئولیت نسبت به جامعه را از شهدای والامقام بیاموزیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام  میرزا محمدی ، شنبه شب طی سخنانی در اولین شب  مراسم یادواره 126 شهید طلبه مدرسه علمیه امام باقر(ع) که با حضور طلاب و اساتید حوزه و نیز خانواده های معظم شهدا در این مدرسه برگزار شد، با اشاره به اهمیت مساله یادآوری و تذکر نسبت به نعمات الهی اظهار داشت: در 12 آیه نورانی قرآن کریم ، خدای متعال به همه انسان ها اعم از مومن و کافر نعمت های خود را یادآوری می کند و و اساساً فلسفه بعثت انبیا نیز بر 5 محور استوار است که یکی از آن ها همین یادآوری نعمت هاست چرا که انسان فراموشکار است.

وی با بیان این که به تعبیر رسای قرآن، شهدا زندگان حقیقی و منشا اثر وبرکات بسیار هستند، گفت: شهدا با اذنی که از سید الشهدا(ع) گرفته اند در مراسم هایی چون یادواره شهدا حاضر شده و در همین محافل نیز منشا برکت و هدایت هستند.

این محقق حوزه علمیه قم افزود: در سایه نعمت جهاد فی سبیل الله است که ما به نعمت های بزرگی چون استقلال، آزادی، عزت و شرافت و آرامش و آسایش دست یافته ایم و لذا همیشه مدیون شهدا و جانبازان و ایثارگران هستیم.

وی گفت: البته باید توجه داشت که از نگاه ائمه اطهار(ع) جهاد خلاصه در جهاد فیزیکی نمی شود بلکه جهاد با مال و قلب و زبان و اراده نیز جهاد است که به ویژه در زمانه حساس ما دارای اهمیت خاصی می باشد.

حجت الاسلام میرزامحمدی با اشاره به فرمایش امیرالمومنین (ع) مبنی بر این که جهاد دری از درهای بهشت است که تنها به روی خاصان اولیای الهی گشوده می شود، افزود: بهترین لباس برای انسان مومن، لباس تقواست و در روز قیامت نیز افراد بر اساس درجات ایمان و تقوای خود، رتبه بندی می شوند و در این میان شهدا و مجاهدان راه خدا در بالاترین درجات قرار دارند.

وی با اشاره به این که کسی که در مسیر علم و معرفت است اگر مرگ او در این مسیر رقم بخورد، شهید به شمار می رود، گفت: از این حیث شهدای طلبه و روحانی دارای دو مقام مهم هستند یعنی هم در مسیر کسب علم بوده اند و هم در عرصه جهاد شربت شیرین شهادت را نوشیده اند و رستگاری عظیم نائل آمده اند.

این محقق حوزه بیان داشت: در واقع آن ها در مکتب بسیج و تحت هدایت و زعامت امام راحل اول در جهاد اکبر موفق شدند و بعد در جهاد اصغر بدون شک و تردید ، جان خود را فدای دین خدا کردند.

سخنران مراسم،همچنین با بیان این که جامعه بدون فرهنگ ایثار و شهادت و جهاد در راه خدا، دچار سستی و رخوت و بی غیرتی می شود، خاطرنشان کرد: ما باید درس غیرت و احساس مسئولیت نسبت به جامعه را از شهدا بیاموزیم و در مدرسه جهاد و حماسه و عشق ، سرباز فداکاری برای ولی عصر(عج) باشیم.

وی گفت: حقیقتاً برای یک طلبه و محب امیرالمومنین (ع) و دلباخته سیدالشهدا(ع) حیف است که در بستر بمیرد و از فیض عظیم جهاد حالا چه جهاد فیزیکی ، چه جهاد علمی و فرهنگی و زبانی و غیره محروم بماند.

حجت الاسلام میرزامحمدی در خاتمه سخنان خود با بیان این که شهوت و فساد جنسی در عرصه جنگ نرم حرف اول را می زند، گفت: متاسفانه جامعه ما تا حدودی دچار این بلایا شده است و آنچه می تواند سدی در برابر این موج شوم باشد، همانا ترویج فرهنگ شهادت و مجاهدت است.

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha