پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۵ شوال ۱۴۴۵ | Apr 25, 2024
سید موسی، حسینی کاشانی

حوزه/ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بر لزوم آموزش مبلغان برای حضور پرثمرتر در عرصه فضای مجازی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، سید موسی حسینی کاشانی چهارشنبه شب در شورای فرهنگ عمومی است با ذکر این مطلب که استان قم دارای گستردگی مراکز علمی و فرهنگی و تولید محتواهای دینی در فضای مجازی است گفت: این ظرفیت می تواند آسیب های اجتماعی را کاهش دهد.

وی افزود: بانک تولید محتوای فضای مجازی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی راه اندازی شده است تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت های استان و تولید محتوا، فضاهای مجازی را ساماندهی کنیم چراکه امروزه فضای مجازی روان جامعه را تحت تاثیر قرار داده است.

حسینی کاشانی با بیان این که برنامه های مختلفی برای تولید محتوای فضای مجازی پیش بینی شده است گفت: در صورتی که کمیته تولید محتوای فضای مجازی با استفاده از ظرفیت دستگاه هایی از جمله اداره کل آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودک و نوجوان، سازمان تبلیغات اسلامی و سایر نهادهای مربوطه تشکیل شود شاهد عملیاتی شدن برنامه ها خواهیم بود.

حسینی کاشانی، با تاکید بر این که فرهنگسازی نقش مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی دارد گفت: تولید محتوا در فضای مجازی، جریان سازی تبلیغاتی و محیطی، بهره مندی از ظرفیت رسانه های جمعی و نهادهای علمی و آموزشی، تولید برنامه های رادیویی و همگانی، توسعه و ترویج برنامه ها با آموزش مبلغان، ترویج کتابخوانی و توسعه زیرساخت های هنر از جمله راهکارهای کاهش آسیب ها است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم به جایگاه فضای مجازی در بین عموم مردم اشاره کرد و گفت: در استان قم بالای 170 کانال تلگرامی با بیش از پنج هزار عضو، یک هزار و 30 سایت با بیش از پنج هزار بازدید کننده، 16 مرکز نشر دیجیتال و مرکز فرهنگی دیجیتال فعال است که اقدام به تولید محتوا می کنند.

وی بیان داشت: بایستی سامانه ایمن را در فضای مجازی برای حوزه های مختلف فعال ایجاد شود که در این راستا شبکه ای توسط وزارت ارشاد راه اندازی شده است تا مردم بتوانند با استفاده از این منبع به اطلاعات دسترسی پیدا کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با تاکید بر این که فضای مجازی در حال حاضر حس بینایی و شنوایی مردم را تحت تاثیر قرار داده است گفت: طبق آمارهای ارائه شده در سه سال آینده از سه حس دیگر انسان نیز استفاده خواهد کرد.

وی گفت: بازی ها در فضای مجازی در ایران 23 میلیون تن مخاطب دارد که پیش بینی شده است تا سال 1400 به 43 میلیون تن برسد این در حالی است که سهم درآمد بازی های ایرانی 11 درصد از کل بازی های جهانی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، خاطر نشان کرد: از طریق بازی ها، خشونت و فرهنگ غربی در لایه های پنهان به عموم مردم به خصوص قشر جوانان منتقل می شود.

حسینی کاشانی با اشاره به این که شورای فرهنگ عمومی بر اساس آیین نامه برنامه ها را دنبال می کند گفت: استان قم جز استان های برتر در برگزاری جلسه هاست که این امر نشانگر دغدغه مندی مسئولان استانی است.

وی افزود: در شورای فرهنگ عمومی مطالب مختلفی از جمله کاهش آسیب های اجتماعی در پنج موضوع اعتیاد، حاشیه نشینی، فساد اخلاقی، نقاط بحرانی و طلاق به صورت جدی در حال پیگیری است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha