شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 20, 2024
جلاس سالانه علما و روحانیون شیعه انگلیس

حوزه/ کارشناسان دینی در نشست علمای شیعه انگلستان ضمن بیان اعتراض خود به آموزش همجنسگرایی در مدارس انگلستان، این اقدام را منافی آزادی دینی خانواده های مسلمان دانستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» بیست و هشتمین اجلاس سالانه علما، روحانیون و مبلغان و ائمه جماعت مراکز اسلامی انگلستان روز شنبه در محل مرکز اسلامی انگلیس در لندن و با موضوع آموزش روابط جنسی در مدارس برگزار شد.

سید هانی الوردی یکی از مربیان قرآن و کارشناس امور آموزشی در سخنان خود در این اجلاس، از نگرانی خانواده های مسلمان نسبت به اجباری شدن آموزش همجنسبازی در مدارس انگلیس گفت. وی همچنین اظهار داشت در این نوع از آموزش ها در انگلیس متاسفانه عادی جلوه دادن انواع خانواده از جمله خانواده دو پدری ترویج می شود.

وی به قانون جدید آموزش روابط جنسی در انگلیس که به RSE مشهور است اشاره کرده و گفت هدف این است که روابط جنسی در پایین ترین سن ممکن و درتمام سالهای تحصیل به دانش آموزان تدریس شود.

الوردی خاطرنشان کرد که اولین قربانی این رویکرد، اخلاق و حیا در بین کودکان و خانواده ها خواهد بود. به گفته وی در یکی از مناطق شهر لندن بنام «هرو» از کودکان 4 ساله خواسته شده که با لباس یا علامت رنگین کمان که سمبل همجنسگراها است در مدرسه حاضر شوند و در مقابل اعتراض والدین، مدیر مدرسه گفته است "اینجا مدرسه من است و اگر دوست ندارید فرزندانتان را از این مدرسه خارج کنید." به گفته وی در مدرسه دیگری از کودکان خواسته شده تا نامه ای عاشقانه از زبان یک مرد به یک مرد دیگر بنویسند.

وی سپس در مورد تاریخ قوانین مرتبط با همنجسبازی در انگلیس توضیحاتی ارائه کرد. به گفته وی همنجنسبازی تا سال 1967 در قوانین انگلیس یک جرم محسوب می شد. دراین سال برای اولین بار تصویب شد که مجازات این عمل را حذف کنند. در 1988 و در زمان نخست وزیری مارگارت تاچر قانونی با عنوان «ماده 28» تصویب شد که ترویج همجنسخواهی در مدارس را ممنوع می کرد، اما در سال 2003 قانون ناگهان بلااثر شد.

وی گفت مسلمانان باید در همان سال 2003 حساس می شدند و اقدامی انجام می دادند، اما این کار انجام نشد تا اینکه در سال 2010 دولت قانون «برابری» را تصویب کرد. دراین قانون سلیقه جنسی نیز در کنار دین، نژاد و جنسیت به عنوان خصلتی معرفی شد که نباید بر اساس آن تبعیض روا داشت. در واقع این تعریف از «برابری» راه را برای قوانین بعدی باز کرد؛ چرا که در قانون سال 2107 تصویب شد که مدارس باید موضوع «برابری» را ترویج کنند. وی گفت در حالی‌که در مدارس همه انواع خانواده از دو پدری و دو مادری تا تک والدی به عنوان خانواده عادی تبلیغ می شود، اما در همین سیستم جالب است که هنوز خانواده چند همسری یک خانواده غیر عادی به حساب می آید.

وی راه حل پیش رو را برای مقابله با اين آموزش‌های غیر اخلاقی، تأسیس مدارس ویژه جامعه مسلمان توصیف کرد که با رعایت استانداردهای کیفی مورد قبول انگلیس، بتواند برنامه های مستقل خود را در زمینه مسائل خانواده و اخلاق اجرا کند. وی گفت با این روند شاید تا ده سال دیگر حجاب نیز در مدارس ممنوع شود و آن وقت برای اقدام خیلی دیر است.

در تربیت جنسی کودکان، لازم است حقوق والدین جدی گرفته شود

سخنران بعدی آقای سید عامر کاظمی نیز به عنوان کارشناس و مشاور مجلس علمای شیعه اروپا در انگلیس در این زمینه سخنانی اظهار کرد. وی به نکات مثبت در قانون جدید RSE اشاره کرد و گفت که قبل از این، مدیر مدرسه می توانست مستقلاً و بدون مشورت با والدین در مورد نحوه آموزش جنسی در مدرسه تصمیم بگیرد، اما قانون جدید آنها را ملزم می کند که با والدین مشورت کرده و نظر آنها را نیز جویا شوند.

وی گفت در سه ماه گذشته مجلس علمای شیعه اروپا یادداشتی برای آگاهی بخشیدن در زمینه این موضوع منتشر کرده که بازخورد خوبی داشته است. وی اظهار داشت که جامعه شیعه در این زمینه بسیار هماهنگ عمل کرده است.

وی گفت اکنون گروه های حامی همجنسگرایی خود را به عنوان کارشناس مسائل جنسی معرفی کرده و کار تولید کتابهای آموزشی و درسی در این زمینه و حتی کتابهای داستان برای کودکان خردسال را به عهده گرفته اند. وی گفت در زمینه تدریس مسائل جنسی هیچ کتاب جایگزینی وجود ندارد و جامعه شیعه باید در زمینه تولید محتوای جایگزین فعالیت کند. وی گفت با توجه به قانون جدید باید توجه به حقوق پدر و مادرها را جدی گرفت و والدین باید گروه های کاری با مدارس تشکیل دهند. وی ابراز خرسندی کرد که گرچه جامعه شیعه دیر به فکر افتاده اما هماهنگ عمل کرده است.

مسلمانان انگلیس برای حفظ آزادی دینی خود فعالیت کنند

سخنران دیگر این همایش حجت الاسلام و المسلمین عالمی، مدیر مجمع اسلامی لندن در سخنان خود ابتدا در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان نکاتی را متذکر شد و از مرکز اسلامی انگلیس برای برگزاری این نشست ها قدردانی نمود. وی سپس در خصوص اهمیت خانواده در اسلام و قرآن توضیحاتی داد و یادآور شد که در داستانهای انبیا در قرآن، همیشه خانواده موضوعی محوری است.

در زمینه آموزش مسائل جنسی وی خاطرنشان کرد که جوامع مسلمان انگلیس باید با تشکیل گروه های آگاه از قوانین و مسائل حقوقی و با هدف حفظ آزادی های دینی در این زمینه فعالیت کنند. وی وظیفه مراکز اسلامی و روحانیون را این دانست که تلاش کنند مسائل تربیتی اسلامی را با کیفیت و به طور رسمی در مدارس و در سطح ملی ارائه کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha