به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا ایزدپناه در نخستین نشست صمیمی خود با مدیران مسئول نشریات استان قم ، اظهارداشت: دغدغه برخاسته از تکلیف الهی، نبوی و دینی باعث شده اصحاب فرهنگ و رسانه رنج راهاندازی و پایهگذاری نشریات را به جان بخرند تا در رشد و بالندگی فرهنگ، جامعه و ترویج اندیشه ناب اهل بیت(ع) سهیم باشند.
وی واگذاری امور به مردم و صنفهای تخصصی را رویکرد جدی دولت یازدهم ذکر کرد و گفت: باید تلاش کنیم با درنظرگرفتن اولویت توجه به فکر و روح و کمال انسانها، نگاه مسئولان و جامعه را به اصحاب فرهنگ تغییر دهیم و منزلت واقعی آنها را احیا کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم تشکیل کارگروههای تخصصی و میزهای فرهنگ و هنر برای بررسی و حل مشکلات اصحاب فرهنگ و هنر را مفید و ضروری دانست و خواستار همکاری بیشتر مدیران مسئول نشریات استان برای تحقق آرمان های فرهنگ اسلامی شد.
وی قم را گنجینه و اقیانوس اندیشه و معارف اهل بیت(ع) دانست و بر لزوم معرفی این ویژگی قم به سراسر دنیا تاکید کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ایزدپناه با ذکر سوابق مطبوعاتی و کارهای جدیدی که در حوزه نشریات انجام داده است، خود را یکی از همکاران مدیران مسئول نشریات معرفی کرد و خواستار پیشنهادات و نظرات اصحاب فرهنگ و هنر برای برنامه ریزی سال 93 اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: احیای منزلت واقعی اصحاب فرهنگ در استان قم، اولین کاری است که ارشاد قم باید با کمک فرهیختگان استان انجام دهد.
معاون مطبوعات و تبلیغات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز در این نشس با بیان این که قم پایگاه تفکر شیعی است اظهار داشت: قم تنها یک سرزمین جغرافیایی نیست، بلکه نماد اندیشه و فکر دینی است و شبکه مطبوعاتی قم باید وظیفه مهم ترویج معارف عظیم و ارزنده شیعی را به عهده بگیرد.
وی با اشاره به ورود سالانه 20 میلیون زائر و مسافر به استان قم که این تعداد معادل حجم زائرانی است که به سرزمین وحی مشرف میشوند، گفت: نبود نشریاتی که به طور منظم از سوی دو قطب فرهنگی تاثیرگذار قم (حرم مطهر و مسجد جمکران) منتشر و در بین زائران توزیع شود، در شأن و جایگاه قم نیست و امیدوارم با کمک اصحاب فرهنگ و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نشریهای برای زائران در چند مناسبت مهم تولید و توزیع شود.