شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

کسانی که فکر می کنند بدون مراجعه به روحانی از طریق رفتن به مسجد جمکران و گفتن برخی اذکار و اوراد و دم زدن از امام زمان (عج) به جایی می‌رسند، اینها با نظام قرآن و اهل بیت‌(ع) بیگانه‌اند

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی، امام جمعه موقت تهران درمراسم سالروز بزرگداشت آیت الله کوه‌کمره‌ای در مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) قم، اظهار داشت: آیت الله کوه‌کمره‌ای فقیه و مجتهدی جامع الشرایط بودند که شاگردان فراوانی را در آسمان فقه و فقاهت تربیت کرد که هرکدام شجره طیبه شدند و باقیات و صالحات برای ایشان هستند.

وی افزود: مدرسه‌ای که ایشان از خود به یاد گار گذاشته است، به منزله یک کارخانه طلبه سازی محسوب می شود که هرساله میوه ها را به جهان اسلام برای هدایت و راهنمایی مردم گسیل می دارد .

*اذکار و اوراد بی‌تاثیر!

 امام جمعه تهران با اشاره به ادعاهای کاذب برخی از افراد در سطح جامعه گفت: کسانی که فکر می کنند بدون مراجعه به روحانی از طریق رفتن به مسجد جمکران و گفتن برخی اذکار و اوراد ودم زدن از امام زمان (عج) به جایی می‌رسند، اینها از نظام قرآن و اهل بیت‌(ع) بیگانه هستند

وی با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) تصریح کرد: انسان بدون مراجعه به علما نمی تواند راه صحیح را برود؛ خدای متعال برای هدایت و رشد بندگانش در قرآن آدرس تکامل را نشان داد و آن مراجعه به پیامبر‌(ص) و اهل بیت‌(ع) و علما می باشد .

امام جمعه موقت تهران افزود: فرق زیادی است بین انسانی که اصلا قرآن نمی داند و بین کسانی که در راه قرآن و حدیث زندگی خود را با این دو گوهر گرانبها مانوس نموده‌اند .

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در خصوص جایگاه علما و روحانیون با اشاره به آیات قرآن و روایات، اظهار داشتند: عالمی که ظلمت‌ها، غفلت‌ها، جاهلیت‌ها و نسیان‌ها که انسان را از خدا دور می کند از خود بزداید، چشم دل باز کرده و به هدایت مردم در جامعه مشغول می شود.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: راه نجات انسانها از غفلت، نسیان، تکبر، خودبینی، اخلاص در عبادت و توجه به خدا است، اگر خدای متعال را در همه کارهایمان در نظر بگیریم می‌توانیم بگوییم یک انسان موفق هستیم .

*اساتید از تکبر دوری کنند

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی تاکید کرد: تربیت شاگرد صالح و با ایمان زمانی صورت می گیرد که اساتید از خودبینی و تکبر دور باشند تا شاگرد بتواند به جنگ نسیان و جهالت روشنفکری در جهان امروزی برود .

وی افزود: مدارس علمیه باید در تربیت طلاب صالح برای هدایت جامعه هرچه بیشتر اهتمام داشته باشد، چرا که انتظار جامعه امروز  از حوزه بیش از پیش است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha