یکی از اندیشمندان کشور غنا در حاشیه بازدید از کتابخانه آیتالله العظمی مرعشینجفی، در گفت وگو با مرکز خبر حوزه با اشاره به نامگذاری سالها از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: این عناوینی که رهبر معظم انقلاب در اوائل هرسال انتخاب مینمایند، علاوه بر تأثیرات بسیار زیادی که بر روی پیشرفت ایران دارد، در کشورهای دیگر تأثیرگذار است؛ چون آنها به این عناوین توجه دارند و آن را دنبال میکنند.
* ایران، قبله اسلامی کشورهای آفریقایی
حجتالاسلام والمسلمین محمد دارالحکمه در ادامه وقایع کشورهای منطقه را نشأت گرفته از انقلاب اسلامی ایران دانسته و عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران تأثیرات مستقیم بر روی تحولات جهانی دارد؛ به طوری که بزرگان کشورهای آفریقایی امروز ایران را قبله اسلامی دانسته و جمهوری اسلامی را در آینده نزدیک یکی از قدرتهای برتر جهان میدانند.
وی ضمن تاکید بر محبوبیت ایران در کشورهای آفریقایی، یادآور شد: امام خمینی(ره) نقش بسزایی در این محبوبیت داشته و حتی مسیحیان آفریقا هم به این شخصیت برجسته علاقه و ارادت بسیاری دارند.
* نقش روحانیت شیعه در تحولات جهانی
حجتالاسلام دارالحکمه، جمعیت مسلمانان غنا را 55 درصد جمعیت این کشور ذکر نموده و تصریح کرد: روحانیت شیعه همواره نقش بسزایی در تحولات داشته که نمونه آن امام خمینی (ره) بوده است، مردم کشورهای مختلف تحت تاثیر تفکرات این عالم فرزانه هستند و سیره و زندگی ایشان را سرمشقی برای خود قرار داده و از او الگوگیری میکنند.
وی، هدف مردم مسلمان منطقه از قیامهای اخیر را رسیدن به آرامش و پیشرفت عنوان کرده و گفت: مردم مسلمان منطقه با مشاهده ایران که علیرغم تحریم، هر روز در حال پیشرفت است و روز به روز پلههای ترقی را طی میکند و از طرف دیگر با نگاه به خودشان، به این نتیجه میرسند که با این که تحت لوای آمریکا بودهاند؛ ولی هیچ پیشرفتی نکردهاند.
حجتالاسلام دارالحکمه، در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به بازدید طلاب موسسه جامعه آلالبیت از کتابخانه آیتالله العظمی مرعشی نجفی، گفت: وقتی به این کتابخانه رفتم، تازه به ارزش طلبگی پی برده و تکلیف خود را فهمیدیم.
*مخطوطات کتابخانه آیتالله مرعشی نجفی همه ما را شوکه کرد
وی با اشاره به بازدید ازقسمتهای مختلف این کتابخانه افزود: قسمت مخطوطات کتابخانه بسیار جالب بود، چرا که این مخطوطات سرمایه گرانبهایی است که در این کتابخانه وجود دارد.
*کتابهای با ارزشی از غنا ربوده شده است
این اندیشمند غنایی با بیان اینکه کشور غنا در بخش کتابخوانی و کتابداری خوب عمل نکرده است، اظهار داشت: هرچند در این کشور کتابخانه وجود دارد؛ ولی بسیاری از کتابهای معروف و ناب این کشور به سرقت رفته و در کشورهای دیگر جزو کتابهای درسی به شمار میرود. کتابهایی که بسیار باارزش بوده و بزرگان غنا آنها را نوشتهاند.