به گزارش مرکز خبر حوزه، متن پیام آیت الله مقتدایی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
"وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن مَّنَعَ مَسَاجِدَ اللّهِ أَن يُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ وَسَعَى فِي خَرَابِهَا أُوْلَئِكَ مَا كَانَ لَهُمْ أَن يَدْخُلُوهَا إِلاَّ خَآئِفِينَ لهُمْ فِي الدُّنْيَا خِزْيٌ وَلَهُمْ فِي الآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ"
و کیست ستمکارتر از آنکه مردم را از ذکر نام خدا در مساجد منع کند و در خرابی آن اهتمام و کوشش نماید، چنین گروه را نشاید که در مساجد مسلمین درآیند جز آنکه ترسناک و بیمناک باشند این گروه را در دنیا ذلت و خواری نصیب است و در آخرت عذابی بسیار سخت. (بقره / 114)
مساجد از آغاز تاسیس همواره به عنوان یکی از پایگاه های مهم اجتماعی برای انسان به حساب می آید و در راه رشد و تعالی بشریت نقش تعیین کننده ای داشته و خواهد داشت.
از شکل ظاهر و فیزیکی ساختمان مسجد که با هنرهای معماری درآمیخته شده و با رنگ های خاص تزیین گردیده و با آیات و روایات منقوش شده تا داخل مسجد که محراب رو به قبله آن به عنوان محور اصلی معنویت و ارتباط انسان با خدا می باشد، همه برای آرامش و اطمینان انسان با ذکر الهی را در بردارند.
از آنجا که مسجد، خانه خدا و محل راز و نیاز و عبادتگاه، محل برگزاری بسیاری از مراسم ها و محل بیان مشکلات و حل و فصل آنهاست، دارای احترام و توجه خاصی است و در این میان هنرهای اسلامی به عنوان روح اجتماعی آن می تواند در ایجاد فضای مناسب معنوی نقش تعیین کننده و خاصی را ایفا نمایند.
مسئولان محترم کانونهای فرهنگی مساجد نیز باید با ورود هنرهای پاک به مسجد و پاکیزه نگه داشتن آن در حفظ و قداست مسجد تلاش نموده و راه تحکیم روابط معنوی انسان با خدا را محکم تر و جذب جوانان را بیشتر فراهم نمایند. و فضای مسجد طوری مهیا و آماده گردد که انسان با آرامش و حضور قلب بهتر به عبادت خویش بپردازد.
مرتضی مقتدایی
مدیر حوزه های علمیه