به گزارش مرکز خبر حوزه، اين نشست با هدف شناخت پيش فرض ها، الزامات و راهكارهاي تغيير و تحول پارادايمي در علوم انساني در كشور برگزار خواهد شد و طي آن تني چند از صاحب نظران حوزوي و دانشگاهي در عرصه علوم انساني به بحث و تبادل نظر مي پردازند.
تحول پارادايمي علوم انساني در ايران به معناي صحيح آن، طراحي و تدوين هستي شناسي، معرفت شناسي و روش شناسي متمايز از علوم انساني موجود را شامل مي شود كه با اصالت متافيزيك به جاي فيزيك، به توصيف، تحليل و تبيين زندگي اجتماعي در مسير تحقق حقايق الهي در دنياي اجتماعي مردم بپردازد.
اين تغيير پارادايمي نيازمند نگاهي جديد به مباني منطقي، نظري و روش شناختي علوم انساني است و تحقق آن تفاهم نظري بر مسير ايجاد تحول در بين متوليان تحول علوم انساني را مي طلبد.
تمركز بر مشكلات علوم انساني و اصرار بر حل مشكل از طريق مشكل به جاي تبديل آن به مسأله، معضل اساسي فعلي در مسير تحول علوم انساني در ايران است.
«چيستي تحول در علوم انساني» و «مديريت تحول در علم(با تاكيد بر علوم انساني)» دو محور عمده اين نشست خواهد بود كه نخستين گام در دست يابي به الگوي كارآمد و روشني جهت ايجاد تحول در علوم انساني در ايران به شمار مي رود.
براساس گزارش روابط عمومي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نشست علمي- تخصصي «مديريت تحول پارادايمي علوم انساني در ايران» پنجشنبه 19 خرداد، ساعت 9 صبح در محل اتاق جلسات دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي طبقه ششم به نشاني تهران، خيابان فلسطين، فلسطين شمالي، شماره 101 برگزار خواهد شد.