حجت الاسلام و المسلمین مجید تندر در گفتگو با خبرنگار اعزامی سرویس استان های مرکز خبر حوزه، اظهار داشت: به واسطه تلاش های گسترده و ارتقاء روز افزون وضعیت آموزشی، مدیر و معاونان حوزه های علمیه با راه اندازی سطح دو در این مدرسه موافقت کرده و مراحل اعطای مجوز موقت به مدرسه در حال پیگیری است و امسال شاهد جذب طلاب سطح دو در این مدرسه نیز خواهیم بود.
مدیر مدرسه علمیه صادقیه گفت: در سالیان گذشته به صورت پراکنده دروس سطح دو در این مدرسه ارائه می شد، اما از سال تحصیلی جدید به صورت رسمی این امر صورت می گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین تندر اظهار داشت: زمانی که مدیریت این مدرسه را آیت الله مقتدایی به بنده واگذار کردند، مرا مکلف به اجرای نظم در مدرسه کردند، از نظر آموزشی و علمی پراکندگی عجیبی وجود داشت، لذا با وجود90طلبه مشغول به تحصیل در مدرسه اقدامات گسترده ای انجام شد.
وی افزود: با توجه به برخی از مشکلات از قبیل فضای آموزشی، طلاب پایه اول و دوم را به ساختمان یکی از مدارس علمیه شهمیرزاد که تعطیل شده بود، انتقال دادیم و برای ادامه حضور طلاب در مدرسه، شرط معدل 16 را قرار دادیم.
مدیر حوزه علمیه سمنان با بیان اینکه اجرای ایجاد کارنامه ارزشیابی توصیفی طلاب به صورت ماهانه موجب ارتقاء سطح علمی طلاب و نظم و انضباط آنان شد، اظهار داشت: به منظور بهره مندی هر چه بیشتر مدارس علمیه، این طرح در کمیسیون برنامه ریزی و سیاست گذاری اجلاسیه شورای عالی ارائه شده است.
حجت الاسلام و المسلمین تندر اظهار داشت: تمام معاونت های مدرسه نسبت به عملکرد طلاب در این طرح اظهار نظر کتبی دارند، البته ملاک اجرای این طرح با رویکرد اصلاحی است نه حراستی، اگر طلبه ای در موضوع و مساله ای ضعیف باشد با برگزاری جلسات مشاوره در تلاش برای رفع ضعف بر آمده تا در سطح مطلوب قرار گیرد.
وی با بیان اینکه روش و سیستم آموزش دنیا به سمت توصیفی رفته است، گفت: یک اقدام دیگری که در مدرسه صورت گرفته ایجاد شورایی جهت شناسایی آسیب های موجود در مدرسه و ارائه راهکارها جهت رفع آن بود که به واسطه همین نظرات و پیشنهادها در بسیاری از مسائل رشد داشته ایم.
مدیر مدرسه علمیه صادقیه سمنان با بیان اینکه به واسطه نداشتن معیار خاص در پذیرش طلبه در گذشته، حضور افراد مختلف با دیدگاه ها و روش های مختلف موجبات بی نظمی را فراهم آورده بود، اظهار داشت: در جذب طلبه حساسیت نشان داده و ساز و کار خاصی را ایجاد کردیم، به دلیل اینکه این مدرسه تنها مدرسه شهر سمنان بود و افراد مختلف با سلایق گوناگون و انگیزه های متفاوت وارد این مدرسه شده بودند، لذا اقدام به پالایش آنان کرده و به جهت آنکه طلاب پایه یک و دو تحت تاثیر طلاب پایه های بالاتر نباشند، آنان را به یکی از مدارس علمیه تعطیل شده شهرضا فرستاده و عملاً مدرسه علمیه اغماری راه اندازی کردیم.