یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

معاون شهرستان‌هاي حوزه‌هاي علميه خواهران از استقبال شایان مراکز آموزشی کشور مانند آموزش و پرورش برای حضور بانوان طلبه خبر داد.

به گزارش مرکز خبر حوزه ،حجت‌الاسلام  والمسلمین رسول ابراهيميان با بيان اين که در سال تحصيلي گذشته نظارت بر مدارس علميه خواهران به عنوان مهم‌ترين وظيفه معاونت شهرستان‌ها بود  ، تصريح کرد: در همين زمينه ده‌ها بازديد به صورت عمومي و تخصصي از مدارس علميه محقق شد.

وي افزود: در اين بازديدها نقاط قوت و ضعف مدارس سنجيده شد و براي رفع ضعف‌ها و تقويت نقاط قوت برنامه ريزي دقيقي در حال تدوين و طراحي است.

معاون شهرستان‌هاي حوزه‌هاي علميه خواهران خاطرنشان کرد: يکي از مشکلاتي که این معاونت در اين بخش با آن رو به رو است، جابه جايي و انتقال سالانه مديران و اساتيد حوزه‌هاي علميه شهرستان‌ها به نقاط ديگر و به ويژه استخدام در آموزش و پرورش است، به طوري که هر سال نيازمند اساتيد و مديران جديد براي برخي مدارس علميه هستيم.

وي انتقال اساتيد و مديران حوزه‌هاي علميه خواهران به آموزش و پرورش را از يک سو موجب بروز مشکلات براي حوزه‌هاي علميه خواهران دانست و اظهار داشت: هر چند اين مسئله از يک سو مشکلات فراواني براي جايگزيني اساتيد و مديران در معاونت شهرستان‌ها ايجاد کرده است، اما از سوي ديگر خرسنديم که حوزويان به راحتي در آموزش و پرورش و ساير ارگان‌ها پذيرش مي‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین  ابراهيميان افزود: در گذشته براي ورود حوزويان به عرصه‌هايي همچون آموزش وپرورش مشکلات فراواني وجود داشت، ولي امروز اين روند خود به خود صورت مي‌گيرد. هر چند اين مراکز نخبگان و ممتازين حوزه را انتخاب مي‌کنند، اما به هر حال حضور در آموزش و پرورش موثر است.

وي يکي از وظايف حوزه‌هاي علميه را تربيت نيروي انساني براي دستگاه‌هاي مختلف کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: اين مسئله امروز با قوت در حال اجرا است، به گونه‌اي که حوزه هاي علميه داراي نيروهاي توانمند و مقبولي براي مدارس آموزش و پرورش هستند که اين امر موجب خرسندي است.

*از اساتيد و مديران حمايت بيشتري شود

بر اساس گزارش حوزه  های خواهران حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهيميان با بيان اين که براي هر يک از اساتيد و مديران حوزه‌هاي علميه خواهران سرمايه‌گذاري فراواني صورت گرفته و حوزه هزينه‌هاي زيادي را صرف رشد و تعالي آن‌ها کرده است، گفت: با انتقال اين افراد به مراکز دولتي و غيرحوزوي به نوعي اين سرمايه‌ها از دست مي‌روند، بنابراين بايد از حوزويان به ويژه اساتيد و مديران حمايت بيشتري صورت گيرد.

وي يادآور شد: در سال گذشته بيش از70 نفر براي مديريت مدارس علميه خواهران مورد ارزيابي قرار گرفتند که بعد از مصاحبه علمي و آزمون کتبي، مديران توانمند انتخاب و بيش از40 مدير جديد در مدارس علميه خواهران مشغول به خدمت شدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha