حجت الاسلام والمسلمين كاظم صديقي در حاشيه بازديد از بخش حوزوي نمايشگاه قرآن كريم در گفت وگو با خبرنگار مركز خبر حوزه، با اشاره به حضور فعال و پرشور حوزويان در اين بخش اظهارداشت: در بخش حوزوي دستاوردهاي قابل عرضه و كارهاي جديدی صورت گرفته است.
وي با اشاره به حديثی از امام صادق(ع) افزود: به تعبير آن حضرت، «علماي شيعه مرزبان دين هستند»؛ بر این اساس حوزویان اين مرزباني را در نمايشگاه قرآن كريم عرضه كردهاند، كه طليعه بسيار مباركي است.
* تشنگان معنويت سيراب مي شوند
عضو شوراي مديريت حوزه علميه تهران، با اشاره به آثار و بركات معنوي برپايي نمايشگاه قرآن كريم در جامعه، بيان داشت: نمايشگاه قرآن بركت است؛ اين گونه نمايشگاه ها همچون چشمه اي جوشان هستند كه در مسيري جريان پيدا مي كنند و تشنگان معنويت ميتوانند به معارف اهلبيت(ع) دسترسي پيدا كرده و عطش خود را برطرف كنند.
وی افزود: نمايشگاه قرآن، مردم را با معارف قرآني آشنا مي كند و اين آگاهي برگرفته از معارف الهي، مي تواند آغاز يك حركت منطقي، عقلاني و معنوي در زندگي باشد.
توليت حوزه علميه امام خميني تهران، با بيان اينكه آگاهي بخشی به مردم درباره چنین نمايشگاه هايي ضرورت دارد، اظهارداشت: تا زماني كه برنامههاي تبليغي در كنار برپايي اين نمايشگاهها نباشد، افكار جامعه خود به خود به اين سمت و سو هدايت نميشود.
امام جمعه موقت تهران افزود: بدون تذکر نمي توان افكار مردم را متوجه معنويت كرد؛ معنويت حركتی رو به بالا است، بر خلاف مسائل دنيوي و شهواني كه سرازيري است، بنابراين برگزاري نمايشگاه قرآن نوعي چاشني معنويت است و قدم اول آن تبليغات و اطلاع رساني و توجه دادن مردم است.
حجت الاسلام والمسلمين صديقي در پايان خاطرنشان كرد: با اطلاعرساني صحيح و به موقع، مردم به سمت چنين نمايشگاههايي هدايت شده و با معارف قرآني و آموزههاي اهلبيت(ع) آشنا ميشوند که اين امر ميتواند آغاز يك حركت منطقي، عقلاني و معنوي در زندگي باشد