به گزارش مركز خبر حوزه، حجتالاسلاموالمسلمین سيدحسن طيبحسيني، در اين نشست با اشاره به نقش حوزويان و حضور گسترده آنها در نمايشگاه بين المللي قران كريم، اظهار داشت: بخش حوزوي نمايشگاه امسال براي اولين تجربه، با مديريت و اجراي حوزه و حوزويان در نمايشگاه شركت كرده است.
وي افزود: حدود 132 موسسه و مركز قرآني- حوزوي براي شركت در نمايشگاه قرآن اعلام آمادگي كردند كه به دليلي فضاي محدود تنها 28 موسسه در بخش حوزوي حضور يافتند.
رييس بخش حوزوي نمايشگاه قرآن با بيان اينكه مسئولين نمايشگاه، حضور امسال حوزه را پر رنگتر از گذشته میدانند، افزود: حوزه و حوزویان نسبت به دورههای گذشته نمایشگاه، در این دوره حضور پررنگتری دارند.
وي با اشاره به بخش هاي مختلف و برنامه هاي متنوع بخش حوزوي اظهارداشت: امسال 14 برنامه در بخش حوزوي اجرا مي شود كه 6 برنامه آن از جمله فعاليت هاي بخش كودك و هنرهاي تجسمي دفتر تبليغات اسلامی، نمايش مرمت نسخ خطي و قديمي قرآن كريم آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) و همايش علامه عسكري براي اولين بار اجرا مي شود.
حجت الاسلام والمسلمين طيب حسيني، نمايشگاه قرآن كريم را محل عرضه توليدات علمي و پژوهشي حوزه و دانشگاه دانسته و بيان داشت: هدف از برپايي نمايشگاه قرآن و حضور دو بخش حوزوي و دانشگاهي در اين نمايشگاه، هم افزايي ميان این دو بخش است.
وي با بيان اينكه تشكيل« ستاد مديران بخش هاي نمايشگاه قرآن» مي تواند در برنامه ريزي هاي آينده نمايشگاه نقش موثري داشته باشد، ادامه داد: با حضور مديران بخش هاي مختلف نمايشگاه در يك ستاد و همفكري آنها، ميتوان بسياري از مشكلات حال حاضر نمايشگاه را براي سال هاي آينده مرتفع کرد.
وي در پايان با ابراز اميدواري از اينكه براي سال آينده دو بخش حوزوي و دانشگاهي در كنار هم قرار گيرند؛ خاطرنشان كرد: حوزه و دانشگاه به عنوان قطب هاي علمي نمايشگاه بايد در كنار هم قرار گيرند و محصولات و توليدات علمي خود را در معرض دید بازديدكنندگان قرار دهند.