به گزارش سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، دکتر محمد رضا مخبر دزفولی در نشست اختتاميه جشنواره چهارمين جشنواره دوسالانه كتاب دين و پژوهشهاي برتر در تهران، در سخناني با تاكيد بر ضرورت حضور همه فعالان عرصه دين در اين گونه جشنوارهها، گفت: جشنواره كتاب دين نبايد در يك محدوده غيرفراگير باقي بماند.
وي با بيان اينكه اين جشنواره براي تكريم علم و اهل علم است، با اشاره به اهميت علم واقعي، افزود: علم واقعي ما را به سعادت ميرساند و به آينده اميدوار ميكند و همانند نور با پرتو افشاني، صراط مستقيم را به انسان نشان ميدهد.
مخبر دزفولي خاطر نشان کرد: اگر جريان علمي به صورت واقعي رشد کند، ميتوانيم بگوييم وارد تمدن اسلامي حقيقي و مراحل اصلي تمدنسازي شدهايم.
وی تصریح کرد: بسياري از حاكمان شب را به صبح نمیرساندند مگر اینکه جديدترين علمي را منتشر و توزيع ميكردند و همين موضوع سبب اتصال اندلس به قاهره و سپس بغداد شد.
وی خاطر نشان کرد:بيتالحكمه، تنها يك كتابخانه نبوده است و آنها با همان امكانات ابتدايي جديدترين توليدات علمي را نسخهبرداري ميكردند و نتيجه كار آنان بوعليسينا بود كه حاصل يك تلاش سه قرني در جهان اسلام است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنين با اشاره به رغبت و تشنگي كه در ديگر كشورهاي خارجي براي فراگيري انديشه اسلامي ايجاد شده است، گفت: امروز بايد نهضت ترجمه معكوس به يك جريان ساري و جاري تبديل شود؛ چراكه رويكرد تمدنسازي در اين عرصه ميتواند بسياري از كاركردهاي ما را تغيير داده و به سوي جلو ببرد.
وي در پایان با اشاره به سهم كتاب دين در مجموع عناوين منتشره، گفت: در سال 65 هزار عنوان كتاب منتشر ميشود كه سهم كتاب ديني كم است و بايد تلاش خود را در اين زمينه مضاعف كنيم؛ همچنین باید گفت تاکنون در عرصه توزيع کتابهای دینی کارهای مطلوبي صورت نگرفته است.