به گزارش خبرنگار سرويس استانهاي مركز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمين قاسمي با اشاره به حديثي از امام علي(ع) اظهار داشت: آن حضرت براي اينكه تفاوت انسانها را به لحاظ سطح ارزش و بهإ به ديگران نشان دهد مي فرمايد: ارزش و قيميت هرفردي به ذهنيات، افكار و آنچه كه نسبت به آن علم دارد مي باشد.
وي در اين خصوص به اثبات ارزش كسب علم و دانش پرداخته و بر اهميت و ارزش طلبگي بعنوان كسوتي معنوي و مورد تاييد ائمه معصومين(ع) تاكيد کرد.
مدير مدرسه علميه آيت الله حق شناس تهران در ادامه سخنانش به ارائه گزارشي از فعاليتهاي كادر آموزشي، پژوهشي و فرهنگي اين مدرسه پرداخت و ابراز داشت: معاونت هاي اين مدرسه علميه تاكنون گام هاي ارزنده اي در جهت ارتقاي سطح علمي، پژوهشي و تعليم و تربيت طلاب اين مدرسه علميه برداشته اند.
وي در اين رابطه به فعاليتهاي معاونت آموزش اشاره نموده و اضافه كرد: معاونت آموزش این مدرسه جهت سنجش علمي مستمر طلاب كارنامه هايي 100 نمره اي را در نظر گرفته است، كه در طول سال تحصيلي با در نظر گرفتن مواردي چون حضور و غياب، مباحثات، پيش مطالعه، وضعيت انضباطي، نظر اساتيد و امتحانات دوره اي را منظور و بدين ترتيب سطح طلاب را مشخص مي نمايد.
حجتالاسلام والمسلمین قاسمي با اشاره به نحوه گزينش صحيح داوطلبين جديدالورود اظهار داشت: بايد به اين موضوع توجه داشت كه هرچه به لحاظ كيفي نحوه پذيرش مطلوبتر باشد به همان ميزان در خروجي ها تاثير مستقيمي خواهد گذاشت، لذا در اين مدرسه علميه نحوه گزينش به مراحل ابتدايي، مصاحبه، دوره آزمايشي و آزمون نهايي تقسيم مي شود.
مدير مدرسه علميه آيت الله حق شناس در خصوص بخش ديگري از فعاليتهاي معاونت آموزش اين مدرسه تصريح كرد: بخش آموزش این مدرسه برنامه اي را جهت تربيت استاد از ميان طلاب همين مدرسه علميه طراحي نموده است كه با اجرايي شدن آن بخش اعظم اساتيد مورد نياز مان را همين طلبه ها تشكيل خواهند داد.
وي با بيان به اينكه مدرسه فيلسوف الدوله جزء سه مدرسه علميه داراي مجوز راه اندازي كانونهاي علمي در سطح حوزه علميه استان تهران مي باشد افزود: مسائل مربوط به كانونهاي علمي بخش اول فعالیت های عملی و پژوهشی این مدرسه را تشکیل می دهد كه در آن مطالعات تخصصي طلاب پيرامون موضوعات مختلفي چون كلام، تفسير، عقايد، اخلاق، منطق و فلسفه با توجه به انگيزه و علاقمندي طلاب شكل مي گيرد.
حجتالاسلام والمسلمین قاسمي بخش ديگر فعاليتهاي پژوهشي طلاب اين مدرسه علميه را، ارائه حداقل يك رساله پژوهشي در طول سال عنوان نموده و خاطر نشان كرد: با توجه به اينكه در آستانه آغاز جشنواره علامه حلي(ره) قرار گرفته ايم، لذا هفته اول سال تحصيلي جديد را به عنوان هفته پژوهش قرار داده تا در اين فرصت به بررسي اشكالات پژوهشي طلاب جهت ارائه آثار ارزنده پرداخته شود.
وي افزود : هدف اصلي ما اين است كه طلاب اين مدرسه علميه در كسب اجتهاد فقهي و اصولي رشد يابند و در كنار آن بتوانند در يكي از رشته هاي تخصصي اسلامي به اخذ تخصص نائل آيند.
مدير مدرسه علميه آيت الله حق شناس با اشاره به دستاوردهاي علمي طلاب اين مدرسه علميه در سطح استان تهران افزود: سال گذشته در خصوص ارائه مطالب و آثار پژوهشي بعد از مدرسه علميه دماوند در سطح استان تهران موفق به كسب رتبه دوم شده و همچنين در المپياد علمي كه در سطح دو حوزه علميه تهران و البرز برگزار گرديد با احتساب مجموع امتيازات حائز رتبه اول شده ايم.