حوزه نیوز؛ مگر می شود از در خانه چنین امام رئوفی ناامید بازگشت؛ وقتی هر بار که به زیارت می روی، آرزویت نه تحقق حوایج دنیوی و شفا یافتن خود یا دیگران، بلکه دست یابی به فیض عظیم شهادت باشد ...، قطعا ثامن الحجج (ع) نیز حاجت می کند و چه چیزی بالاتر از این که توفیقی نصیبت شود که در جوار مضجع منور رضوی، برای همیشه به آرامش برسی!
تنها 6 روز از آبان ماه سال 40 گذشته بود، خداوند به اسماعیل، فرزندی عنایت کرد که بعدها در زمره طلاب شهيد قرار گرفت.
شهید عليرضا افشار نادري، در فيروزکوه از توابع شهرستان دماوند متولد شد. وي تحت سرپرستي والدين مؤمن و متعهد خويش، دوران تحصيل ابتدايي و راهنمايي را با موفقيت پشت سر گذاشت و سپس وارد دبيرستان شد.
فعالیت در سال های پرتلاطم انقلاب
علیرضا در زمان اوج گيري انقلاب، با شرکت در تظاهرات و توزيع اعلاميههاي امام(ره) به فعاليت عليه رژيم منحوس پهلوي پرداخت و به همین منظور تحت تعقيب عمال رژيم قرار گرفت اما موفق به دستگيري او نشدند.
علاقه ای که او را به حوزه کشاند!
آن شهيد والا مقام در سال 58 به خدمت نظام وظيفه رفت و اين دوران را در پایتخت سپری کرد. وي به لحاظ علاقه وافر به علوم حوزوي، سال 59 وارد حوزه علميه قائم(عج) گرديد و به مدت دو سال به تحصيل علوم و معارف ديني پرداخت.
او البته ضمن تحصيل در حوزه با شروع دوران دفاع مقدس در مناطق جنگي حضور يافت و دچار مجروحيت شيميايي شد و به لحاظ عوارض سموم شيميايي، به ناچار از حوزه هجرت نمود.
امام رضا(ع) آرزویش را برآورده کرد
این طلبه شهيد علاقه فراواني به حضرت ثامن الائمه(ع) داشت و هر بار که به زيارت ايشان مشرف ميشد، شهادت خويش را طلب مينمود. وي در این میان ، پس از هجرت از حوزه دست از تلاش برنداشت و در بخش امور تربيتي دبستان مقداد و دبيرستان شهيد اصغري به فعاليت پرداخت.
شهید افشار نادری که حقیقتا خدمت به اسلام و نظام اسلامي با روحش عجين شده بود، ضمن فعاليت در مدارس فوق، به تدريس قرآن و دروس ديني در مسجد علوي اهتمام ورزيد.
عارف پیشه ای گمنام
او به راستی که آراسته به صفات عارفان بود ضمن مداومت به تلاوت قرآن و دعا و مناجات شبانه در مراسم سوگواري اهل بيت عصمت و طهارت(ع) حضوري فعال داشت.
بخشی از وصیت نامه؛ عبرت بگیرید
در بخشي از وصيت نامه اين شهيد عزيز ميخوانيم:
«اتکال به خدا نمائيد که بدون توکل، انسان به مقصد نخواهد رسيد. از اجتماع عبرت بگيريدکه اگر عبرت نگيريد،
همان را جامعه نصيبتان خواهد نمود.»
این طلبه خستگی ناپذیر و مجاهد، با وجود مسموميت شيميايي به دفعات عازم جبهههاي نور عليه ظلمت شد تا سرانجام در آخرين حضور خود در جبهه در تاریخ 6/12/65 قبل از شروع عمليات کربلاي 8 در منطقه شلمچه، بر اثر اصابت گلوله دعوت حق را لبيک گفت و پيکر مطهرش نيز در جوار بارگاه ملکوتي آقا و مولایش حضرت علی بن موسی الرضا(ع) آرام گرفت.