به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین اسدالله روحانی، شب گذشته در گردهمایی طلاب و فضلای کاشان، آران بیدگل و نطنز حوزه علمیه قم، که در مسجد شهید مصطفی خمینی برگزار شد با اشاره به آیاتی از سوره بقره به بیان ویژگیهای مومنین پرداخت و اظهار داشت: یکی از نشانه های مؤمنین طبق آیات قرآن اعتقاد به معاد و امور غیبی و چیزهایی که با چشم دیده نمیشود، است (یؤمنون بالغیب).
وی، پایداری کره زمین و موجودات روی آن را مدیون وجود امام معصوم (ع) دانسته و افزود: امام زمان (عج) هر چند از نظرها غایب است، اما یک واقعیت است که عالم هستی به خاطر وجود ایشان پایدار است
رییس حوزه علمیه المهدی شهرستان آران و بیدگل، مؤمنین را دارای دو نشانه فردی و اجتماعی بارز عنوان کرده و گفت: ارتباط با خدا از طریق نماز، ویژگی فردی است که باید هر مؤمنی به آن اهتمام ویژه داشته باشد.
*انفاق، نشانه اجتماعیبودن مؤمن
وی ادامه داد: با توجه به این که انسان موجودی اجتماعی است، لذا نمیتواند از جامعه قطع رابطه کند و قاعدتا وقتی در جامعه حضور پیدا کرد باید با خدا و اجتماع رابطه خوبی داشته باشد، البته یکی از نشانههای اجتماعی بودن انسان و مخصوصا مؤمنان انفاق در راه خداست.
حجتالاسلاموالمسلمین روحانی یادآور شد: در جامعه اقشار مختلفی حضور دارند، اما روحانیت برای همه الگو است، لذا آنها باید مصداق عملی نشانههای مومنان بوده و اهتمام خاصی به زی طلبگی داشته باشد.
وی با تأکید بر این که روحانیت در طول تاریخ همواره در عرصه های مختلف پیشگام و الگوی مردم بوده است، گفت: امروز باید طلاب ادامه دهنده راه بزرگان و گذشتگان خود باشند و با تحصیل خوب در این مسیر گام بردارند.
وی با تأکید بر جامعیت دین اسلام، ادامه داد: امروز دنیا تشنه معارف ناب الهی و اسلامی است؛ بر این اساس روحانیت باید آن را به تمام دنیا عرضه کند؛ چرا که آموزهها و آداب اسلامی کهنگی ندارد و همواره مطابق هر زمانی است.
*نسبت به معارف علوی کم توجهیم
وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن عیدغدیر خاطرنشان ساخت: این رویداد امری انکارناپذیر است و اگر بین پیامبر اکرم(ص) و امام علی (ع) فاصله بیفتند، قطعاً اسلام دچار انحراف و گمراهی خواهد شد.
وی همچنین با انتقاد از کمتوجهی به معارف علوی اظهار داشت: امام علی(ع) شخصیتی بودند که دنیا همتای آن را به خود ندیده و پیامبر اکرم (ص) نیز در واقعه غدیر ایشان را امیرالمؤمنین خطاب کردند؛ بنابراین ما نیز باید همه تلاش خود را در راستای نهادینهسازی فرهنگ علوی در جامعه به کار ببندیم.