به گزارش خبرنگار اعزامی مرکز خبر حوزه به عراق، وی در پنجمین جشنواره بین المللی رسانه ای غدیر در نجف اشرف ابراز داشت: گویا برخی رسانه ها، مبنای خودشان را بر انتشار اخبار دروغ گذاشته اند و چنین رویه ای، در نهایت به فرهنگ سازی غلط در جامعه منجر می شود.
وی با تاکید بر بهره مندی از خط اسلامی و روش اهل بیت(ع) در برنامه سازی ها گفت: طبیعتا هر رسانه ای، رسالت مخصوص به خودش را بر عهده دارد و از همین رو قالب و محتوای برنامه ها با هم فرق دارد، اما روح مشترک در تمام این برنامه ها باید اخلاق اسلامی و صداقت باشد.
مدیر رادیو کفیل اظهار داشت: آمار مربوط به شبکه های رادیویی و تلویزیونی خیلی زیاد شده است، اما به همین میزان، به افزایش روح اسلامی در این شبکه ها توجه نداشته ایم.
وی در خصوص کمرنگ شدن ارزش های دینی در این شبکه ها هشدار داد و گفت: حتی برخی شبکه های رسمی و یا شبکه هایی که آرم و نشان مذهبی دارند، نسبت به مناسبت های دینی و مذهبی کم توجه اند حال آنکه همین شبکه ها، برنامه های ویژه ای را برای قلان مسابقه فوتبال ترتیب می دهند.
این فعال رسانه ای در کربلای معلا تصریح کرد: متاسفانه شبکه های غربی از زن به عنوان یک ابزار استفاده می کنند، اما آنچه باعث تاسف بیشتر می شود این است که برخی شبکه های اسلامی نیز به صورت رقیق، همین سیاست را دنبال می کنند.
وی با بیان اینکه جنگ نرم، شبکه های ماهواره ای را نیز شامل می شود گفت: اگر از هوشمندی لازم برخوردار نباشیم، به تدریج از هویت دینی و اسلامی در برنامه هایمان فاصله می گیریم بدون آنکه به آن توجه داشته باشیم.
آقای کاظم الحاوي مدیر پایگاه خبری عراق نیوز هم در این جشنواره گفت: جشنواره رسانه ای غدیر، فرصت بزرگی برای همه شرکت کنندگان است تا با هم ارتباط برقرار کنند و از تجربیات یکدیگر بهره مند شوند.
وی با ابراز خرسندی از برپایی نمایشگاه در حاشیه جشنواره تاکید کرد: شایسته است که شبکه ها و رسانه های موفق، تجربیات خود را در اختیار سایر رسانه ها بگذارند تا شاهد رشد و ارتقای رسانه های اسلامی در کشورهای مختلف باشیم.