شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان بر لزوم تدوین نقشه جامع علمی حوزه با محوریت عدالت، معنویت و عقلانیت تاکید کرد.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمين فرجام، در مراسم افتتاحيه اجلاس مديران و معاونان مدارس علميه خواهران استان‌هاي خراسان، با بيان اين كه نقشه جامع علمي كشور، با سه ركن عمده عدالت، معنويت و عقلانيت برنامه ريزي شده، گفت: اگر بخواهيم در حوزه هاي علميه نيز اين نقشه را تدوین کنیم بايد مبتني بر رشد عدالت اجتماعي، معنويت و عقلانيت باشد؛ زيرا اگر جامعه‌اي اين سه اصل را داشته باشد، داراي ديني بالنده، سازنده و مدعي زمينه‌سازي حكومت جهاني امام زمان (عج) خواهد بود و رسالت حوزه‌هاي علميه نيز در معنويت اين نقشه جامع مي‌باشد.

وی بابيان اين كه در عرصه عملي جامعه‌اي ايماني است كه عدالت همراه با معنويت داشته باشد، تصريح كرد: عدالت بدون معنويت ايجاد نمي شود و مفهوم ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین فرجام به بيداري جهاني و عدالت خواهي ملت‌ها در كشورهاي مختلف اشاره نمود و با بيان اين كه در طول تاريخ عليه اديان الهي اقدامي نبوده، اما برضد سرمايه داري و ... همواره اعتراض‌های مختلف انجام شده، ابرازداشت: همانند بلوك كمونيست‌ها در گذشته كه با پيش‌بيني امام خميني (ره) سقوط كرد، امروز نيز در نظام سرمايه‌داري فضاي اعتراض به وجود آمده است.

مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با بيان اين كه نگاه به حوزه نباید محدود باشد گفت: بايد نگاهي هزار ساله به حوزه داشته و برنامه ريزي‌اي داشته باشيم كه در آن سه ركن عدالت، معنويت و عقلانيت را ارائه دهيم.

وي با بيان اين كه در طي راه اندازي حوزه‌هاي خواهران بانوان طلبه عالمه، فاضله و برجسته اي تربيت شده اند، اظهارداشت: علامه طباطبائي بهترين يار خود در انجام تحقيقات علمي را همسرشان عنوان كرده اند.

عضو شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان به سوره فتح و شأن نزول آن درباره صلح حديبيه اشاره نمود و اظهارداشت: تزلزل و ناگواري از آنچه در اين ماجراي تاريخي اتفاق افتاده بود، قابل توجه است كه براي جلوگيري از اثرات سوء بعدي بيعت مجددي با عنوان "شجره" صورت گرفت.

وي افزود: دفاع از پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) دفاع از اركان دين اوست و حوزويان كه در لباس دين و در عرصه تبليغ و ترويج آموزه هاي دين هستند در اين زمينه بايد در صف اول حضور داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین فرجام مهمترين عرصه امروز مدارس علميه خواهران را تبليغ و تربيت مبلغان دانست و اظهارداشت: انتقال درست آموزه‌هاي دين براي جلوگيري از انحرافات و خرافات بر خلاف نص دين در جامعه برعهده حوزه‌هاي علميه است.

مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با تأكيد بر ضرورت و اهميت راه اندازي بانك اطلاعات مبلغان خواهر در حوزه علميه خراسان، ابرازداشت: بايد با حضور جدي طلاب خواهر در اين عرصه، از ارائه خرافات و انحرافات در مجالس زنانه جلوگيري نمود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha