شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

فتنه 88 ریشه در روشنفکری بیماری داشت که وابسته به اجانب بود و تلاش می‌کرد، انقلاب اسلامی را استحاله کند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین عباس کعبی، شب گذشته در جمع طلاب و فضلای مدرسه علمیه علوی قم با اشاره به حوادث فتنه 88 و حضور پر شور مردم در نهم دی گفت: فتنه در واقع روشنفکری بیمار است، روشنفکری که ایمان ستیز، معنویت سوز، عدالت گریز، منفعل و واداده در اندیشه‌های غربی که از ابتدا به صورت بیمارگونه در ایران ایجاد شد.

وی افزود: روشنفکری که در تاریخ کهن ایران به ویژه از مشروطه به بعد خدمتی در کارنامه آنها ثبت نشده و همواره به استقلال، تمامیت و هویت ملت ایران لطمه زده و خیانت کرده اند.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: این روشنفکری بیمار به عناوین و بهانه‌های مختلف در گوشه و کنار فعالیت می‌کرد تا اینکه در نهم دی ماه با حضور مردم و رهبری بصیر، به کلی از صحنه خارج شد.

استاد حوزه ادامه داد: انقلاب اسلامی بر اساس ایمان، اعتقاد عمیق به اسلام و آموزه‌های فقه و شریعت، پیروی از روحانیت اصیل، تبعیت از مرجعیت دینی همچنان پا برجاست.

* حماسه نسل ‌سومی‌ها در 9 دی

وی با اشاره به حضور مردم در نهم دی و حماسه عظیم نسل سوم انقلاب اظهارداشت: حضور نسل سوم در مقابل جریان فتنه 88 طی 8 ماه تلاش فتنه گران و دشمنان نظام برای استحاله انقلاب، قابل مقایسه با حضور جوانان نسل اول و دوم در 8 سال دفاع مقدس است.

حجت الاسلام والمسلمین کعبی گفت: حماسه نهم دی، نقطه عطف تاریخی در زندگی نسل سوم بصیر و انقلابی است و این نسل بعد از 20 سال به این حضور تاریخی خواهد بالید.

* راه‌های نجات از فتنه

وی با اشاره به راه‌های شناخت فتنه و مقابله با آن افزود: شناخت جامع اسلام ناب محمدی و شناخت ماهیت انقلاب اسلامی کمک شایانی به فتنه شناسی می‌کند، همچنین شناخت شاخص‌ها و معیارهای حق که همه آنها را می‌توان در بیانات و رهنمودهای رهبری مشاهده کرد از دیگر راه‌های شناخت فتنه و مقابله با آن است.

عضو جامعه مدرسین حوزه بیان داشت: شناخت جریان‌های پیچیده سیاسی و اجتماعی، شناخت قوانین تحولات اجتماعی که فلسفه تاریخ و سنت‌های حاکم بر جامعه را تبیین می‌کنند، شناخت لغزش گاه‌های فکری و عملی نیز به فتنه شناسی کمک می‌کند.

* لغزشگاه‌های سیاسیون

حجت الاسلام والمسلمین کعبی، به لغزشگاه‌هایی که ممکن است سیاسیون را در ورطه فتنه بیندازد اشاره کرد و اظهارداشت: تکیه زدن بر حدس و گمان و تاثیر پذیری، میل و هوای نفسانی و دوری از حقیقت گرایی، شتاب زدگی و عجله در اظهار نظر و بدون احاطه و بدون مستندات تهمت و افترا بستن به دیگران و افشاگری‌های بی سند از مهمترین لغزشگاه‌های رجال سیاسی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سنت گرایی و گذشته گرایی بدون استقلال فکری، شخصیت گرایی وبت کردن آنها باعث سقوط می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha