به گزارش مرکز خبر حوزه، معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور در این نشست که امروز در سالن جلسات مرکز خدمات حوزه های علمیه در قم برگزار شد، با اشاره به مجموعه اقداماتی که توسط این نهاد در سطح کشور صورت گرفته است، اظهارداشت: یکی از محورهای فعالیت کمیته امداد استفاده از فضای مسجد و محوریت روحانیون برای جذب کمک ها مادی و معنوی مردم است.
دکتر سعید ستاری افزود: شناسایی نیازمندان و معرفی به مجموعه امداد و تشویق متمکنین و جذب منابع مالی آنها به سمت امداد و ساماندهی نیازمندان اولویت دار از دیگر برنامه های مهم کمیته امداد می باشد.
وی با بیان این که متدینین جامعه، یاریرسان کمیته امداد هستند، ادامه داد: اقدامات بزرگی در عرصه خدمت رسانی و ارتقاء وضعیت نیازمندان و توانمند سازی آنها صورت گرفته است.
معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد خاطرنشان ساخت: اغلب طرح های کمیته امداد معطوف به فضای معنوی مساجد است که از جمله آنها، بحث صدقات و کمک های مردمی است که با برنامه ریزی های صورت گرفته این امکان فراهم شده تا کمک های خرد و ارزنده مردم جمع آوری شود.
ستاری در پایان خاطرنشان کرد: در سال گذشته با همکاری روحانیون 14 هزار نقطه محروم شناسایی شد که با برنامه ریزی صورت گرفته نه تنها این نقاط، بلکه تا پایان سال، 32 هزار نقطه محروم شناسایی و توانمند سازی می شوند.
در ادامه این نشست مشترک، جلالی، مدیر کل کمیته امداد استان قم نیز در سخنان کوتاهی گفت: این جلسه زمینهای برای تقویت روند همکاری های حوزه و کمیته امداد است.
وی افزود: کارکرد و تأثیرگذاری روحانیت در جامعه هرگز قابل انکار نیست و نقش آنان در جذب کمک ها مردمی برای خدمت رسانی به نیازمندان و فقرا بسیار مثمر ثمر است.
مدیر کل کمیته امداد استان قم با اشاره به این که تلاش می کنیم با همکاری حوزه های علمیه و روحانیون مستقر در مساجد سراسر کشور در عرصه خدمات اجتماعی اثر گذار تر وارد شویم، خاطرنشان کرد: این نشست می تواند در توسعه همکاری ها نقش موثری داشته باشد.