شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 272257
۱۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۷

نمي توان براي مبارزه با شيوه تهاجم انديشه هاي غربي که در قالب فيلم، ماهواره، اينترنت، رسانه هاي ديداري و شنيداري و ... انجام مي شود، صرفا به ميزگرد، سخنراني، همايش و چاپ کتاب اکتفا کرد.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، عبدالله رییسی، استاد دانشگاه و کارشناس نشست طلاب حوزه علمیه شهرستان کنگان استان بوشهر با تبيين شيوه هاي غرب براي القاء فرهنگ غربي به کشورهاي اسلامي، گفت: امروزه جنگ نرم و مقابله با آن از اولويت هاي اصلي نظام است؛ بنابراین در صورتي مي توانيم در اين جنگ به نتيجه مطلوبی دست يابيم که بين مسوولان فرهنگي و سياست های حاکم در حوزه فرهنگ، هماهنگي و هم افزايي وجود داشته باشد.

عبدالله رئيسي اظهار داشت: متاسفانه برخی مسئولان فرهنگي علي‌رغم تاکيداتي که مقام معظم رهبري در بحث جنگ نرم دارند، هنوز به برداشت صحيحي از مفهوم جنگ نرم نرسيده اند و به همين خاطر براي مقابله با آن اهتمام جدي و لازم را ندارند.

وي افزود: بدون شک، داشتن بصيرت و حرکت بر مدار ولايت و پرهيز از تجمل گرايي و تاکيد بر اصول اخلاقي مدنظر اسلام مي تواند موجب ترويج و گسترش تقواي ديني شود و همين مساله مي تواند به طور نامحسوس و نرم، مانع رسيدن دشمنان اسلام به مقاصد شوم شان باشد.

اين استاد دانشگاه در بخشي از صحبت هاي خود با اشاره به ضرورت تقويت هويت ديني و گسترش اخلاق فردي و اجتماعي اضافه کرد: براي مقابله با تفکرات وارداتي و تهاجمي غرب، بايد ساز و کارهاي لازم را درک و دريافت کرد, چرا که هر نوع از تهاجم، يک مدل خاص از دفاع را مي طلبد و نمي توان براي مبارزه با شيوه تهاجم انديشه هاي غربي که در قالب فيلم، ماهواره، اينترنت، رسانه هاي ديداري و شنيداري و ... انجام مي شود، صرفا به ميزگرد، سخنراني، همايش و چاپ کتاب اکتفا کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha