به گزارش مرکز خبر حوزه ، مرتضی اسماعیلی طبا در حاشیه بازدید از دومین نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه اظهار داشت: برگزاری نمایشگاههای کتاب به ویژه کتابهای حوزوی و دینی با قوت هر چه تمامتر در سطح استان ضروری است و امیدواریم در سالهای آینده از نظر کمی و کیفی شاهد توسعه بیشتری باشیم.
وی، قم را مرکز تولید و نشر علوم دینی دانسته و افزود: نمایشگاههای کتاب، توان اثر گذاری بالا بر مراودات فرهنگی بین ناشران داخلی و خارجی را دارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به افزایش 30 درصدی تعداد ناشران و عناوین نمایشگاه امسال نسبت به سال گذشته، گفت: حدود هزار و 100 ناشر در سطح استان قم وجود دارند که بسیاری از آنها با توجه به حضور ناشرین خارجی و کمبود فضا، موفق به شرکت در نمایشگاه کتاب حوزه نشدند؛ بنابراین مسئولان فرهنگی قم در صددند که نمایشگاه دائمی کتاب را در پیوست فرهنگی طرح حرم تا جمکران به مرحله اجرا در آورند.
وی ادامه داد: در حال حاضر برخی ناشرین مشکلاتی را در خصوص غرفهها و عرضه کتابهای خود مطرح کردهاند که تمام این موارد را بررسی کرده و در سالهای آینده نسبت به رفع آنها اقدام خواهیم کرد.
اسماعیلی طبا با اشاره به مشکل ناشران خارجی با توجه به افزایش ناگهانی قیمت ارز، گفت: این مسئله موجب ضرر دهی ناشران خارجی میشود؛ بنابراین امیدواریم در سالهای آینده با استفاده از یارانههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بتوانیم این مشکل را نیز برطرف کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، استقبال مردم طی دو روز نخست برگزاری نمایشگاه کتاب حوزه را خوب ارزیابی کرد و افزود: اگر اطلاع رسانی نسبت به این مسئله افزایش یابد، دیگران نیز برای بازدید و تهیه کتابهای مورد نیاز خود ترغیب میشوند.
بر اساس اعلام ستاد خبری نمایشگاه، وی خاطرنشان کرد: مدارس علمیه استان قم و سراسر کشور برنامههای خوبی به منظور بازدید طلاب از نمایشگاه و خرید کتابهای مورد نیاز کتابخانههای خود دارند و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم نیز حمایتهای لازم را از این مسئله خواهد داشت.