حجت الاسلام والمسلمین علی بنایی در گفتگو با مرکز خبر حوزه با ارزشمند خواندن برگزاری نمایشگاه کتاب تخصصی حوزه، اظهارداشت: این نمایشگاه از حیث موضوع، دارای اهمیت بسیاری است که می بایست با حمایت بیشتر، به جایگاه اصلی خود در سال های آینده برسد.
وی افزود: شهر قم شهر علم و معرفت و دارای بزرگترین حوزه علمیه جهان اسلام و بدون شک در سراسر جهان هیچ گاه نمی توانید چنین مرکز تفکر ناب اسلامی را پیدا کنید به همین جهت می بایست راه کارهایی برای افزایش تعاملات فکری و نظری در این شهر در نظر گرفته شود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از کارکردهای این نمایشگاه، افزایش تعاملات علما و فضلای حوزه با مراکز انتشاراتی که در عرصه علوم اسلامی فعالیت می کنند، می باشد.
وی ادامه داد: به روز رسانی اطلاعات حوزویان در این گونه نمایشگاه ها به بهترین شکل صورت می گیرد؛ زیرا حوزویان میتوانند با انتخاب کتاب های مورد نظر، پژوهش های علمی خود را با دراختیار گرفتن تازه ترین منابع پیگیری کنند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با ذکر این مطلب که کتاب، در کشور ما از مهجوریت خارج نشده است، اظهارداشت: متاسفانه هنوز، میزان مطالعه کتاب های مختلف در سطح بالایی قرار ندارد و کتاب در سبد خانواده مردم به شکل گسترده قرار نگرفته است؛ هرچند که تلاش برای اعتلای جایگاه کتاب به خصوص کتب دینی و اسلامی در خانواده از سال ها قبل آغاز شده است، ولی برای رسیدن به جایگاه اصلی آن باید میزان فعالیت دستگاه های مختلف، گسترش چشمگیری یابد.
حجت الاسلام والمسلمین بنایی خاطرنشان ساخت: پس از آزاد شدن قیمت کاغذ و هدفمندی یارانه ها چالشی در عرصه خرید و تولید کتاب ایجاد شد که اثرات خاصی را در نظام توزیع و خرید کتاب در کشور بوجود آورد که امیدواریم در آینده با سیاست های فرهنگی کارآمد و به روز، میزان علاقه مندی مردم به خرید و مطالعه کتاب بیشتر شود.
وی در پایان بر لزوم سرمایه گذاری هدفمند در راستای افزایش سرانه مطالعه در کشور به خصوص در حوزه های فرهنگی و دینی تاکید کرد.