یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

رئیس دفتر مطالعات و پژوهش‌های مركز رسیدگی به امور مساجد از عرضه بیش از حد کتاب‌های سرگرم کننده و در عین حال خالی از عمق و محتوای مناسب انتقاد کرد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محسن غرویان در بازدید از هفتمین نمایشگاه کتاب قم گفت : فکر و اندیشه به طور دائمی در حال تحول بوده و نظریات و تفکرات جدید بر اساس پژوهش‌های نو به وجود می‌آیند که نتیجه همه این موارد به صورت کتاب در اختیار علاقمندان قرار می‌گیرد؛ بنابراین برای رسیدن به هدف نهایی فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه جنبش نرم افزاری و تولید علم در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه باید به فکر ایجاد مراکز دائمی عرضه کتاب باشیم.

وی، ایجاد کرسی‌های آزاداندیشی را نیز محصول مطالعه صحیح و توسعه فرهنگ کتابخوانی در جامعه دانست و افزود: برگزاری نمایشگاه‌های دائمی کتاب یکی از راه‌های رسیدن به این هدف است.

استاد حوزه علمیه قم در ادامه خواستار اختصاص تسهیلات و امکانات بیشتر به چاپ و نشر کتاب شد و خاطرنشان ساخت: وضعیت کتاب در کشور با برخی مشکلات روبروست ضمن اینکه ارزش لازم به مولفان و محققانی که سال‌ها وقت خود را برای ایجاد اندیشه‌های نو صرف می‌کنند، داده نمی‌شود و این یکی از دلایل تضعیف ایده‌های خلاق است.

رئیس دفتر مطالعات و پژوهش‌های مركز رسیدگی به امور مساجد با انتقاد از عرضه بیش از حد کتاب‌های سرگرم کننده و در عین حال خالی از عمق و محتوای مناسب، تصریح کرد: این مسائل موجب مورد تاثیر قرار گرفتن انگیزه ناشران می‌شود.

وی تاکید کرد: سیاست گذاری‌ها باید در راستای افزایش انگیزه نویسندگان و محققان صورت گرفته و به همین منظور می‌توان غرفه‌ای را در نمایشگاه‌های کتاب برای عرضه آثار و اندیشه‌های نو اختصاص داد تا موجب رونق بیشتر مباحث کارآمد علمی در سطح جامعه باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین غرویان با اشاره به برگزاری شش دوره نمایشگاه کتاب استانی قم در سال‌های گذشته، ابراز داشت: روند افزایش کمی و کیفی کتاب در استان قم مثبت بوده، اما ضروری است که برای تسریع این حرکت اقدامات اساسی صورت گیرد.

رئیس دفتر مطالعات و پژوهش‌های مركز رسیدگی به امور مساجد در پایان تاکید کرد: قم نیازمند مرکزی دائمی برای برپایی نمایشگاه‌های کتاب است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha