به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیران و کارکنان مرکز پژوهشهای اسلامی، در قالب اردوی علمی پژوهشی عازم مجلس شورای اسلامی شدند.
شرکت کنندگان در این اردوی علمی – پژوهشی در ادامه برنامههای خود ازکتابخانه و موزه مجلس شورای اسلامی بازدید کردند و پس از توضیحات کلرشناسان، از نزدیک با تاریخچه و بخشهای مختلف کتابخانه و آثارنفیس موجود در موزه آشنا شدند.
*کتابخانه مجلس
کتابخانهی مجلس شورای اسلامی که در حال حاضر 510 هزار کتاب چاپی، 24 هزار کتاب خطی، بیش از 41 هزار مجلد نشریهی ادواری و میلیونها برگ سند در آن نگهداری میشود، نهادی با سابقهی نزدیک به یک صد سال است که بخش مهمی از میراثِ ماندگارِ تمدنِ کهنسال و بزرگِ ایرانِ اسلامی را بر دوش میکشد و بر اساس رسالت تاریخی که بر عهدهاش نهاده شده، یعنی پشتیبانی اطلاعاتی از فرآیند قانونگذاری و حمایت از پژوهش در حوزهی علوم انسانی، همواره چشمبهراهِ پویندگانی از قافلهی علم و آگاهی بوده است؛ و اینک پس از یک عمر بالندگی و ثمردهی بهسان درختی تنومند، برخیلِ مشتاقانِ معارف سایهای پُرمهر گسترانیده و با گنجینههایی از نفایس و نوادر به علاقمندانِ پرشمارِ خود، بیمنّت و ادعا، طعم دلچسبِ تلاشهای دانشورانِ گذشته و حال را میچشاند.
*موزه مجلس
در حال حاضر موزهی مجلس با دو رویکرد هنری و تاریخی به فعالیت خود ادامه میدهد. در رویکردی هنری برخی از آثار هنری از جمله تابلوهای استاد کمالالملک و شاگردان ایشان مانند علی محمودی، محمود اولیاء، جعفر چهرهنگار ... و هدایایی که مقامات خارجی به رؤسای مجلس شورای اسلامی تقدیم نمودهاند در معرض نگاه علاقه مندان قرار داده شده و در رویکرد تاریخی، تاریخ مشروطیت، مجلس، قانونگذاری و انقلاب اسلامی در قالب تصویر، سند و تندیس شخصیتهای تاریخی معاصر ایران به نمایش گذاشته شده است. از دیگر بخشهای این موزه صحن علنی و زیبای مجلس شورای ملی است که انسان را به یاد تاریخ پر جنب و جوش مجلس میاندازد.