به گزارش مرکز خبر حوزه،حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن نبوی در جمع معاونین تبلیغ استانها با اشاره به نگاه های اقشار مختلف جامعه به نمایندگان و وظایف آنها اظهار داشت: برخی، نمایندگان را برای عبور از قوانین در جهت منافع شخصی، پارتی بازی، سوء استفاده و... میخواهند.
معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه تصریح کرد: طیفهای مختلف جامعه، دفاع از حقوق فردی تک تک شهروندان، دفاع از منافع حوزه انتخابیه خود، دفاع از آرمانهای حزبی و گروهی و تلاش برای حفظ منافع ملی را دلیل خود برای انتخاب یک نماینده میدانند در حالی که اینها وظیفه یک نماینده مجلس نیست.
این استاد حوزه و دانشگاه درباره وظیفه اصلی و حقیقی نمایندگان مجلس گفت: نمایندگان برای قانون گزاری و نظارت بر اجرای قوانین در راستای عمل به قوانین دین و در نهایت تحقق نظام اسلامی انتخاب می شوند.
وی تاکید کرد: در صورتیکه نمایندگان وظیفۀ نظارتی خود را به خوبی انجام دهند، در بسیاری از موارد، تأمین منافع ملی و حقوق شهروندان را به دنبال خواهد داشت.
حجت الاسلام و المسلمین نبوی خطاب به نمایندگان و کاندیداها گفت: وظیفه نمایندگان دخالت در امور قوای دیگر و مسائل اجرائی کشور نیست و اگر در مواردی کاندیداها از و ظائف دیگری سخن میگویند، گاهی عوام فریبی و در مواردی عدم شناخت کاندیداها از وظائف خودشان میباشد.
وی با اشاره به وظیفهی خطیر روحانیون و مبلغان در عرصهی انتخابات گفت: روحانیون بیش از هر کس خود را در جهت ترویج معارف دینی موظف میبینند و میدانند اگر نمایندگان مردم، افرادی بیتوجه به ارزشهای دینی بودند، چه مشکلاتی فرا روی مدافعین دین به وجود میآید.
معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه خطاب به روحانیون و مبلغان اظهار داشت: طلاب، مبلغان و روحانیون باید با تمام وجود بکوشند که مردم را در انتخاب ارزشیترین نیروها مدد کنند.
وی بهترین روش برای راهنمایی مردم را بیان ویژگیهای نیروهای صالح و متدین دانست و گفت: اگر روحانیون به خوبی وظیفۀ خود را عمل کنند، با توجه به رشد و آگاهیهای سیاسی مردم پس از انقلاب، نیازی به تعیین فرد یا افراد نخواهد بود.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: اگر برای بیان اوصاف نمایندگان با ایمان مطالبی از دین گفته شود، شنوندگان از ملاکهای دینی استقبال کرده، گوینده را دلسوزِ دین و معنویت میشناسند.
حجتالاسلام و المسلمین نبوی هدایت عموم مردم به سمت انتخاب آگاهانه، تلاش برای ایجاد رقابت سالم بین افراد، تبیین و تشریح عملکرد جریان فتنه، مقابله و برخورد با جریان قدرت و ثروت در انتخابات را از دیگر وظایف روحانیون و مبلغان در عرصه انتخابات دانست.
وی استفاده از کلمات توهین آمیز در مورد افرادِ دارای سلائق متفاوت را مذموم دانست و تاکید کرد: این عمل موجب گسترش دشمنی در بین افراد مؤمن گردیده آثار زیانباری در پی خواهد داشت.
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت تبلغی حوزه، وی از روحانیان و مبلغان خواست با تمام توان تلاش کنند که ، مردم را به دوستی و برادری فرا خوانند چراکه این امر یکی از وظائف دینی بوده و عمل به آن از طرف روحانیون از دیگران سزاوارتر است.