پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

تولیت مدرسه علمیه ولی‌عصر‌(عج) با بیان این که همگرایی و تبعیت بی‌نظیر مردم از رهبری و انقلاب ستودنی است گفت: کسانی که ادعا می‌کنند وضعیت معنویت و دین در جامعه پیش از انقلاب بهتر از الان بود با واقعیات زندگی نمی‌کنند.

به گزارش سرویس استان‌های مرکز خبر حوزه، آیت الله بنابی در مراسم بزرگداشت دهه فجر در جمع حوزویان شهرستان بناب با ذکر ویژگی‌های خاص انقلاب اسلامی، اظهارداشت: صحبت‌هایی مبنی بر تضعیف دین و اقتصاد و فرهنگ دینی و علمی در کشور، در قیاس با گذشته می‌شود؛ در حالی که این تحلیل به هیچ عنوان با واقعیت سنخیت ندارد و کسانی که به طور منصفانه دراین باره اظهارنظر می‌کنند، به صدق کذب بودن این مدعا واقف اند.

وی افزود: آنهایی که ادعا می‌کنند وضعیت معنویت و دین در جامعه پیش از انقلاب بهتر از الان بود با واقعیات زندگی نمی کنند، در حالی که نماز جماعت در اکثر شهرهای ایران با مهجوریت خاص همراه بود، نماز جمعه در اکثر شهرها برگزار نمی شد؛ مراسم اعتکاف در شهرستان‌ها به طور رسمی برگزار نمی شد و تنها در قم، مسجد امام حسن عسکری(ع) میزبان عده ای از طلاب بود؛ در حالی که امروز مساجد شهرهای ایران پاسخگوی حضور پرشور جوانان نیستند و برای گرفتن یک مکان اندک نیز مشکلاتی برای مردم وجود دارد.

تولیت مدرسه علمیه ولی عصر(عج) بناب اظهارداشت: در آن سال‌ها مسجد مقدس جمکران مسجد مهجور مانده و کوچکی بود اما امروز میلیون‌ها جوان تحصیل کرده و مومن از اقصی نقاط ایران در این مکان حضور می‌یابند.

وی ادامه داد: حرم امام رضا(ع) که در قبل از انقلاب فقط با سه صحن میزبان مشتاقان زیارت بود، اما امروز با این عظمت حرم نیز در برخی اوقات برای تردد در محیط حرم با مشکل مواجه می‌شویم؛ این وضعیت برای حرم‌های اهل بیت(ع) در عتباب عالیات نیز وجود داشت.

وی افزود: قبل از انقلاب، به خاطر نمشکلات اقتصادی و مالی کسی قدرت رفتن به حج و عمره نداشت، ولی در حال حاضر سالی یک میلیون ایرانی با چند سال انتظار به حج عمره مشرف می‌شوند.

آیت الله بنابی، با اشاره به افزایش سطح رفاه عمومی مردم، بعد از انقلاب اسلامی، یادآورشد: در گذشته مردم بعد از ازدواج در خانه پدری و در اتاقی نمور و تاریک با حداقل‌های زندگی به حیات ادامه می‌دادند و چون هیچ کسی از مزایای حداقلی زندگی بهره مند نبود، توقع شان نیز پایین بود چون نمی‌دانستند می‌شود بهتر از این هم زندگی کرد اما امروز مردم ما به خصوص جوانان بعد از ازدواج، در خانه‌هایی زندگی می‌کنند که قابل قیاس با آن زمان نیست.

وی گفت: در زمان طاغوت، در چند مرکز استان دانشگاه بود ولی امروز در کوچکترین شهرهای ایران نیز دانشگاه داریم؛ آن زمان از سی و شش میلیون نفر، صدو هفتاد و پنج هزار نفر دانشجو بودند ولی امروز از هفتاد و پنج میلیون نفر، سه میلیون ششصد هزار دانشجو به تحصیل مشغول هستند؛ پیشرفت صنعتی ایران بعد از انقلاب برای بسیاری از ما، غیر قابل باور است زیرا در آن زمان اگر صنایعی هم بود، در دستان آمریکایی‌ها بود ولی امروز دانشمندان ما انرژی هسته ای را نیز بومی کرده اند.

آیت الله بنابی با اشاره به توسعه مدارس علمیه کشور، بعد از انقلاب اظهارداشت: در گذشته در سراسر کشور مدرسه فیضیه از رونق برخوردار بود که این مدرسه نیز از وضعیت رطوبت ساختمانی و مشکلات دیگر رنج می‌برد ولی امروز ده‌ها مدرسه علمیه در سراسر کشور به تربیت طلاب مشغول هستند.

وی وضعیت اخلاقی در زمان رژیم پهلوی را وحشتناک و غیر قابل باور برای نسل امروز، توصیف کرد و گفت: در آن زمان تعداد مراکز فروش شراب و فحشا خانه‌ها از نانوایی‌ها و کتابخانه‌ها هم بیشتر بود و فحشا در بسیاری از نقاط کشور غوغا می‌کرد.

این استاد حوزه در ادامه با بررسی ویژگی‌های خاص انقلاب اسلامی ایران خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران بعد از زمان امام علی(ع) به استثنایی قیام تاریخی امام حسین(ع) از هر حیث بی نظیر بوده است؛ بعد از انقلاب نیز، تقوا و دین داری، شرط اصلی در پذیرش و اعطای مسئولیت‌های مختلف در کشور ما شده است که در گذشته به هیچ عنوان چنین مساله ای وجود نداشت؛ نیروی انتظامی، ارتش و دستگاه‌های امنیتی انقلابی را به هیچ عنوان نمی توان با شهربانی، ارتش و نیروهای نظامی مقایسه کرد؛ وابستگی ارتش زمان شاه به آمریکا از نظام سلطنتی بیشتر بود زیرا مستشاران بودند که این سازمان را اداره می‌کردند؛ سپاه و ارتش جمهوری اسلامی، مملو از انسان‌های پاک مرد است.

تولیت مدرسه حضرت ولی عصر(عج) بناب، همگرایی بی نظیر مردمی در تبعیت از انقلاب را از شاخصه‌های اصلی آن برشمرد و اظهارداشت: وفای مردم به امام و رهبری و انقلاب یکی دیگر از شاخصه‌های مهم انقلاب است که موجبات ماندگاری آن را فراهم آورده است؛ در این نظام انقلابی و اسلامی همیشه راهکارهایی برای نظارت و فیلترهایی برای عدم ورود افراد ناخلف وجود دارد که از آن جمله می‌توان به شورای نگهبان قانون اساسی اشاره کرد.

وی گفت: تایید و پشتیبانی تمام علما و مراجع از این حرکت سیاسی، یکی از شاخصه‌های بی نظیر انقلاب اسلامی است به نحوی که می‌توان گفت همه مراجع و علمای نجف، قم و مشهد با ظهور این انقلاب موافق بودند و حتی دیگران را نیز به حمایت از آن تشویق می‌کردند؛ این انقلاب، انقلاب حسینی و انقلاب اسلام ناب است؛ ویژگی مهم این نظام، اصل اصیل ولایت فقیه است که تمام این انقلاب و نظام را تضمین کرده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha