به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمين محسن قرائتي در ديداررييس دفتر تبليغات اسلامي و برگزاركنندگان جشنواره نوآوري هاي تبليغ ديني با تاكيد برضرورت توجه و عمل به قرآن كريم، گفت: درتمامي فعاليت هاي تبليغي بايد قرآن محور باشد و منبريان از قرآن در امر تبليغ استفاده كنند.
رییس ستاد اقامه نماز کشورافزود: در اكثر اوقات، منابر وسخنراني ها خالي از تفسير قرآن كريم است؛ در حالي كه منبر و سخنراني بايد به گونه اي باشد كه مردم در آن مفاهيم بلند قرآن كريم را بياموزند ودر زندگي خود به آن جامه عمل بپوشانند.
رييس ستاد اقامه نماز با بيان اينكه برخي اوقات بودجه هاي فرهنگي برای ساخت استخر هزینه مي شود، گفت: بايد در بودجه فرهنگي به امر ازدواج جوانان هم نگاه داشت و اعتقاد من اين است تا واجب هست به سراغ مستحب، تا خالق هست و تا منافع ميليوني وجود دارد، نبايد به سراغ منافع شخصي رفت.
اين مفسر قرآن كريم با بيان اينكه قرآن مهجور و اهلبيت(ع) مظلوم هستند، ادامه داد: دفتر تبليغات اسلامي بايد قرآن را از مهجوريت و اهل بيت(ع) را از مظلوميت درآورد.
وي اضافه کرد: همه مي دانند كه حضرت علي اصغر(ع) شش ماهه به شهادت رسيده است، اما متاسفانه وقتي در خصوص نهج البلاغه سوال مي شود، كمتر كسي با آن آشنايي داشته و يا مي داند كه نهج البلاغه چند خطبه دارد.
حجت الاسلام و المسلمين قرائتي با بيان اينكه قرآن ذكر است، گفت: آيت الله العظمی مكارم شيرازي به من گفت كه خيروبركتي را كه از تفسير نمونه ديده از هيچ كار ديگري نديده است و اگر هم برنامه درس هايي از قرآن من در تلويزيون استمرار پيدا كرده است، به خاطر آن است كه يك برنامه قرآني است وقرآن خوش بيان است.
وي با اشاره به ضرورت تربيت طلاب قرآني، خواستار توجه ويژه دفتر تبليغات اسلامي به اين امر شد و تاکید کرد: طلاب بايد به گونه اي تربيت شوند كه بتوانند جواب وهابيت واهل سنت را براساس قرآن بدهند.
حجت الاسلام و المسلمين قرائتي افزود: اگر قرآن داشته باشيم، هيچ كمبودی نداريم و اگر بودجه و نيرو در خصوص خارج كردن قرآن از مهجوريت توسط دفتر تبليغات اسلامي در نظر گرفته شود، غم پيامبر(ص) برطرف و طلاب از منابرو سخنراني هاي پربارتري برخوردار خواهند شد.
براساس گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي، وي تصريح كرد: در بعضي موارد حوزه ها ودانشگاه ها خواب هستند و وقتي نهج البلاغه در شهر قم غريب است، درشهرهاي ديگر چه انتظاري مي توان داشت تا نهج البلاغه غريب نباشد.
رييس ستاد اقامه نماز در پایان با بيان اينكه برخي اوقات بودجه هاي فرهنگي صرف ساخت استخر مي شود، خاطرنشان كرد: بايد در بودجه فرهنگي به امر ازدواج جوانان هم نگاه داشت و اعتقاد من اين است تا واجب هست به سراغ مستحب، تا خالق هست به سراغ مخلوق و تا منافع ميليوني وجود دارد، نبايد به سراغ منافع شخصي رفت.