جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

حضرت آیت الله نوری همدانی ضمت تاکید برحضور گسترده مردم در انتخابات گفتند: امام راحل همواره بر حضور مردم در عرصه انتخابات تاکید داشتند وکوتاهی در این امر مقدس را گناه می دانستند.

به گزارش مرکزخبرحوزه؛ معظم له امروز در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی شرکت کننده در پنجمین دوره بصیرت افزایی در قم اظهارداشتند:انسان همواره در معرض امتحان الهی قراردارد تنها کسانی که ثابت قدم باشند و در راستای هدایت الهی گام بردارند از آزمون های الهی سربلند بیرون می آیند.

ایشان تصریح کردند: افرادی که  در حوادث روزگار و در انجام وظایف خود کوتاهی کنند در امتحانات شکست می خورند.

وی با بیان اینکه امتحان الهی با امتحانات ظاهری دنیا تفاوت جدی دارد، بیان داشتند:  اگر انسانی در برابر فتنه ها ساکت باشد و یا چراغ سبز به فتنه و فتنه گران نشان دهد این نشان دهنده اینست که چنین افرادی  نتوانسته اند به ماموریت خود عمل نمایند و  از آزمون سربلند بیرون بیایند.

این مرجع تقلید با اشاره به پیشینه شهرمقدس قم اظهارداشتند: قم به عنوان خاستگاه انقلاب، از دیرباز محل رشد و نمو علما، بزرگان و مجتهدان بوده بطوری که محدثان و علمای بزرگی درطول اعصار مختلف حضور داشتند که  در روایات دینی تصریح شده است که در آخرالزمان صدای اسلام از قم به گوش جهانیان خواهد رسید.

حضرت آیت الله نوری همدانی درادامه با بیان این که مقام معظم رهبری همواره راهنمایی این مردم هستند گفتند:  امروز نظام اسلامی به وجود حضرت آیت الله خامنه ای افتخار می کند و ایشان به خوبی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از مشکلات به سلامت بیرون آورده است.

ایشان در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اوضاع سوریه بیان داشتند:  علت اصلی حمله های اتحادیه عرب و آمریکا به سوریه به خاطر حمایت سوریه از مقاومت است ولی  همین ها در برابر جنایات آل خلیفه و آل سعود در بحرین که به طورآشکارمردم را می کشند سکوت کرده اند.

معظم له با حساس خواندن اوضاع منطقه و نقش الگو دهی ایران اسلامی به جنبش های وال استریت و اسلامی  بر ضرورت حضور پرشور مردم در انتخابات 12 اسفند ماه تاکید کردند.

ایشان در پایان با اشاره به فرازهای از وصیت نامه امام خمینی (ره) اظهارداشتند:  امام راحل همواره برحضور مردم در انتخابات اعم از مجلس شورای اسلامی ، ریاست جمهوری و خبرگان و دیگرانتخابات توصیه و تاکید می کردند و کوتاهی کردن  در امر انتخابات را  گناه می دانستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha