شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

«منیت»، شیطان را از درگاه الهی خارج کرد و هر کسی که بر منیت خود تأکید دارد، از شیطان پیروی کرده است؛ طلبه اگر در این عرصه گرفتار شود، موجب پراکنده شدن مردم از اطراف خود می‌شود.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت الله علوی گرگانی، صبح امروز در دیدار طلاب مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، وابسته به جامعۀ‌المصطفی، روحانیت را وارثان انبیاء دانسته و اظهار داشتند: همان گونه که پیامبران الهی، رسالات‌الله هستند، روحانیت نیز در ادامه این سلسله عظیم‌الشأن، در منصب رسالت الله است.

ایشان‌ با بیان این که هر کسی نمی‌تواند دراین منصب باشد، گفتند: کسی می‌تواند در کسوت روحانیت باشد که خود به دستورات الهی عمل نماید؛ روحانی، اگر توانست خود را اصلاح کند، می‌تواند دیگران را نیز اصلاح نماید.

معظم له افزودند: وقتی روحانی بر روی منبر، مردم را بشارت  و انذار می‌دهد، اگر مردم مشاهده کنند که خود او در عمل، خلاف سخنانش رفتار می‌کند؛ به سخنان او اعتنای چندانی نمی‌کنند.

ایشان، «منیت» را آسیبی در عرصه تبلیغ برشمرده و یادآور شدند:‌ «منیت»، شیطان را از درگاه الهی خارج کرد و هر کسی که بر منیت خود تأکید دارد، از شیطان پیروی کرده است؛ طلبه اگر در این عرصه گرفتار شود، موجب پراکنده شدن مردم از اطراف خود می‌شود.

معظم له خطاب به طلاب المصطفی گفتند: شما که پس از فراگیری آموزه‌های اسلامی به کشورهای خود بازمی‌گردید، باید خود را اصلاح کنید و به آموزه‌های دینی عامل باشید و از منیت پرهیز نمایید؛ در این شرایط، انسان‌های بسیاری گرد شما جمع می‌شوند و تأثیر بیشتری هم از شما می‌گیرند.

حضرت آیت‌الله علوی گرگانی با اشاره به روایتی از امام حسن مجتبی(ع)، اظهار داشتند:‌ این امام همام می‌فرمایند اگر کسی می‌خواهد عزت داشته باشد، در حالی که قوم و خویشاوندی ندارد، عظمت در میان مردم داشته باشد،‌ در حالی که سلطان نیست،‌ باید از ضلالت گناه خارج شده و به عزت بندگی و اطاعت خدا درآید.

استاد برجسته حوزه علمیه قم در پایان، قم را دریای علم، اجتهاد  و فقه اهل‌بیت(علیهم‌السلام) معرفی  کردند و گفتند: کسی می‌‌تواند از این دریای علم و اجتهاد بهره‌مند شود که قلب خود را از ناپاکی‌ها بزداید. اگر ظرف دل ناپاک باشد، هرآنچه که وارد آن می‌شود، ناپاک می‌گردد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha