جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی گفت: المصطفي داراي جايگاه بلند و رفيعي است كه بايد به آن افتخار كنيم و به رويكرد حوزوي آن بباليم.

به گزارش مركز خبر حوزه حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی ، در نشست مديران و كاركنان مركز توسعه منابع انساني المصطفي ،با تسلیت ايام فاطميه، شخصيت حضرت زهرا(س) را هم رديف با ائمه معصوم(عليهم السلام)، دانسته و اظهار داشت: تمام مقامات ظاهري، ولائي و باطني كه براي امامان معصوم(ع) متصور است، به جز مقام امامت، در شخصيت حضرت فاطمه(س) تجلي یافته و ميزان احترام و تكريمي كه در احاديث ائمه(ع) نسبت به ايشان شاهد هستيم،‌ بيانگر همين مقام ويژه و ولائي اين بانوي بزرگوار ميباشد.

رئيس جامعهالمصطفي ادامه داد: احترام و اهميتي كه ائمه(ع) نسبت به حضرت زهرا(س) ابراز مي­داشتند و بالاتر از آن، احترام و تكريمي كه رسول خدا(ص) براي آن حضرت قائل بودند و از همه بالاتر، آنچه در قرآن در شأن ایشان نازل گرديده است، نشانگر نگاه ارزنده خدا،‌ پيامبر(ص) و ائمه (ع) نسبت به شخصيت ولائي حضرت فاطمه(س) است.

وي، در بخش دیگری از سخنان خود، عبادت را فلسفه خلقت دانسته و اظهار داشت: بندگي خدا بايد در تمام شئونات شخصي، خانوادگي، اجتماعي و سازماني تجلي پيدا كند. عباداتي كه بدان مأمور گشته­ايم،‌پلكاني است كه انسان با آن مي­تواند به جايگاه رفيع بندگي برسد.

حجت الاسلام والمسلمین  اعرافي افزود: عبادات علاوه بر اينكه ذاتاً براي انسان ارزش و مقام قرب ايجاد مي­كند، اگر خالصانه و عميق باشد، در شخصيت و ذات انسان امتداد مي­يابد و نور آن، تمام ابعاد زندگي شخصي، اجتماعي و سازماني انسان را فرا مي­گيرد.

وي ادامه داد: اين نور امتداد بندگي است كه مي­تواند منابع انساني را روشن نمايد و با نگاه اسلامي سطح كار را از تلاش براي كسب درآمد، به اهداف بلندتري از خدمت به خلق گرفته تا تلاش براي رسيدن به افق­هاي بلند ارتقا دهد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در راه رسيدن به اين هدف، عبادت جايگاه ويژه­اي دارد و نور عبادت مي­تواند انسان را به جايگاهي برساند كه ائمه(ع) از سيره حضرت زهرا(س) نقل نموده­اند كه ايشان هرگاه به عبادت مي ايستاد، ديگران تپش قلب حضرت را احساس مي‌نمودند و در حديث ديگري پيامبر(ص) مي­فرمايد: "هر گاه فاطمه به محراب مي­رود و در پيشگاه خدا به عبادت مي­ايستد، نور او بر عالم غيب و ملائك مي­درخشد همان‌گونه كه نور خورشيد و ستارگان بر زمين مي­درخشد.

حجت الاسلام والمسلمین  اعرافي،‌ در ادامه با پر اهميت خواندن رسالت جامعة‌المصطفی، خاطرنشان كرد: كار المصطفي، كاري بي­بديل و تجلي تلاش تاريخ انبياي الهي است و هفت ميليارد جمعيت روي زمين مخاطب آن است و وظيفه آن ارائه معارف اسلام و انقلاب به همه جهان است.

وي با بیان اینکه مرکز توسعه منابع انساني المصطفي در جايگاه پشتيباني، پرورش و حمايت از افرادي است كه وظايف خطيری را برعهده دارند، گفت: تقاضاي من از شما اين است كه  جايگاه مهم خود را بشناسيد و در كار، رعايت قانون و وظيفه­شناسي، براي كاركنان ديگر بخش­هاي المصطفي الگو باشيد.

وی تاکید کرد: رعايت مسائل اخلاقي، تربيتي و حفظ روحيه حوزوي را در رأس امور بدانید و در سال 91، آن را اولويت اول كار خود قرار دهید و براي عملي نمودن آن برنامه­ريزي نمایید.

حجت الاسلام والمسلمین  اعرافي، خلاقيت و آينده نگري، تقويت روحيه ابداع و نوآوري، اهتمام به مدل­سازي­هاي مديريتي جديد و ‌نگاه جهان انديش و آينده­نگر را از ديگر موارد حائز اهميت در منابع انساني دانسته و اظهار داشت: المصطفي، خود متولي منابع انساني جهان است و اين سنگيني وظيفه شما را به عنوان منابع انساني المصطفي، بيشتر نمايان مي­كند.

بر اساس اعلام المصطفی، وی در پايان بيان داشت: المصطفي داراي جايگاه بلند و رفيعي است كه بايد به آن افتخار كنيم و به رويكرد حوزوي آن بباليم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha