به گزارش حوزه نیوز ، حجت الاسلام والمسلمین صمدی در جمع عزاداران حضرت فاطمه زهرا (س)که با حضور آیت الله العظمی مکارم شیرازی در مدرسه امیر المومنین (ع) قم برگزار شد،با اشاره به کرامات و فضایل بی حد حضرت فاطمه(س)، اظهارداشت: یکی از شاخصههای اصلی در تمایز حضرت، نسبت به سایر مخلوقات آن است که وجود این بانوی بزرگوار الهی بود؛ زیرا خداوند برای تولد این وجود مبارک، شرایطی را برای پیامبر اعلام کرد و پیامبر نیز جلوات نور حضرت را در معراج دیده بودند.
وی افزود: در بزرگی این بانو همین بس که از پدر و مادری بی نظیر و بی همتا متولد شد و تمام صفات نیک این دو شخصیت الهی را در خود جای دادند؛ آن حضرت دختر مادری هستند که پیامبر اکرم(ص) ایشان را بی نظیر و بی همتا میدانستد.
این خطیب حوزوی ادامه داد: زهرای مرضیه(س) برای دفاع از ولی و مولای خود از چنین مادری الگو میگیرد؛ زیرا حضرت خدیجه در سخت ترین شرایط در کنار رسول خدا ماند و از حقانیت دین خدا دفاع کرد.
این استاد حوزه با اشاره به مشاهدات پیامبر(ص) در زمان معراج و مشاهده منزلت حضرت زهرا(س)، گفت: نبی مکرم اسلام(ص) میفرمودند؛ «هر زمانی که برای شجره و ثمره شجره طوبی دلتنگ میشوم، فاطمه(س) را میبویم و میبوسم»؛ از این جهت مشخص میشود که وجود حضرت زهرا(س) وجودی آسمانی و بهشتی است و با سایر مخلوقات تفاوت دارند.
وی تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) از جانب حق، دستور یافتند که برای تولد حضرت زهرا(س)، چهل روز به عبادت مشغول شوند و در شب آخر از غذای بهشتی تناول فرمودند؛ حضرت زهرا(س) حتی در دوران بارداری مادر نیز، مونس و یاور مادر بود و با ایشان سخن میگفت؛ این فضیلت برای حضرت عیسی(ع) ذکر شده است ولی این پیامبر، پس از تولد و در نوزادی زبان گشودند.
حجت الاسلام والمسلمین صمدی با اشاره به روایات متعدد در رابطه با اهمیت بزرگداشت مقام و منزلت حضرت زهرا(س)، گفت: امام سجاد(ع) میفرمایند که از آنجا که حضرت، در فطرت اسلام متولد شدند، این همه کمالات و فضایل در ایشان مجتمع گشته است و به همین جهت است که ائمه اطهار(ع) از این بانوی بزرگوار در طلب یاری میکردند و متوسل میشدند.
وی یادآور شد: به برکت ارشادات مراجع عظام تقلید و علمای حوزه، ایام فاطمیه، سال به سال در ایران، با شکوه تر از سال قبل برگزار میشود و به سمت برگزاری عاشورایی مراسم در حرکت است؛ این مراسمها به هر شکل میتواند نقش مهمی در ترویج فرهنگی علوی ایجاد کند.