به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله مرتضی مقتدایی، امروز در ششمین همایش سالانه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش که در سالن همایشهای مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از همکاری حوزه و آموزش و پرورش، اظهار داشت: حوزههای علمیه وابسته به حضرت صاحبالامر(ع) است و هر خدمتی به آن، خدمت مستقیم به امام زمان(عج) است.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به سنت خداوند در ارسال انبیاء و اولیای خود را برای هدایت افراد،گفت: امروز در غیبت امام معصوم(ع) این وظیفه بر دوش حوزه و روحانیت است که مردم را به دین و خدا دعوت کند و آنها را از شیاطین انسانی و غیر انسانی حفظ نماید.
وی ادامه داد: علمای بزرگ، وظیفه خود را به خوبی انجام دادهاند، به ویژه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، توانسته، حاکمیت نظام اسلامی را حفظ کرده و ارزشهای دینی را در جامعه رواج دهند.
* رهبری ذخیره خداوند است
آیتالله مقتدایی، مقام معظم رهبری را ذخیره خداوند، برای انقلاب اسلامی، پس از رحلت امام خمینی(ره) دانسته وگفت: عقیده بنده این است که مقام معظم رهبری یکی از مصادیق آیه «الذین یبلغون رسالات الله...» است که غیر از خدا، از هیچ قدرتی نمیهراسد و همان راه امام خمینی(ره)را با اقتدار ادامه میدهد.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به سفر اخیر مقام معظم رهبری به قم و تأکید ایشان بر حضور گسترده حوزه در سیستم تعلیم و تربیت آموزش و پرورش گفت: معظمله، آموزش و پرورش، را بستر گستردهای که در دورافتادهترین روستاها وجود دارد، معرفی میکند و حوزه نیز با تقویت حضور خود در این عرصه، به ندای رهبری لبیک گفت.
مدیر حوزههای علمیه در ادامه به روند همکاری میان حوزه و آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: پس از تأکید رهبر معظم انقلاب،حوزه با جدیت بیشتری وارد عمل شد و با دعوت از وزیر آموزش و پرورش و تشکیل کمیته ای متشکل از پنج نفر از حوزه و پنج نفر از آموزش و پرورش گام بلندی در این عرصه برداشت که نتیجه آن انعقاد تفاهمنامه میان این دو نهاد بود.
وی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغی از سوی رئیس جمهوری، اظهار داشت: این سند، کار مبارکی است که ابلاغ شده و تنها مرحله اجرای آن مانده است که همین مرحله، مهمترین بخش است.
آیتالله مقتدایی با اعلام آمادگی حوزه برای همکاری کامل در اجرای بندهای این سند تحول، با اشاره به ظرفیتهای موجود در حوزه اظهار داشت: در حال حاضر در 27 استان کشور، شوراهای مدیریت استانی وجود دارد که 7 نفر از علما و فضلای آن منطقه هستند که ظرفیت خوبی برای همکاری باآموزش و پرورش در راستای اجرای بندهای این سند است.
* آماده همکاری هستیم
مدیر حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: حوزه و معاونتهای آن به صورت تمام قد آماده همکاری با آموزش و پرورش است.
وی، اجرای بندهای این سند تحول بنیادین در مدارس آموزش و پرورش کشور را ضروری دانسته و گفت: چند میلیون نفر از جمعیت کشور ما در مدارس آموزش و پرورش هستند که آشنایی آنها با تعالیم اسلام ناب، در دورانی که شخصیت و هویت آنها شکل نگرفته است، دانشگاهها و سیستم اجرایی کشور را در سالهای آینده بر اساس تعالیم اسلامی پیش خواهند برد.
آیتالله مقتدایی در پایان خاطرنشان کرد: وزیر آموزش و پرورش نیز در اجرای بندهای سند تحول بنیادین آموزشی جدیت دارند و این مسئله را مشتاقانه دنبال میکند.