به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، در این دوره سید فاضل علوی در اظهارات خود با عنوان "هنر برخورد با دانش آموزان"گفت: آموزش و مربیگری دارای صفات و ویژگی هایی منحصر به فرد است که معلم را ممتاز میکند.
وی در مورد نیازهای معنوی و اجتماعی و فرهنگی دانش آموزان سخن گفت و در ادامه از مثبت اندیشی، دوست داشتن دانش آموزان و اعتراف به اشتباهات به عنوان ویژگی های یک مربی موفق نام برد.
استاد علوی همچنین با اشاره به ویژگی های شخصی که سبب محبوبیت میشود به صفاتی همچون خوشرویی، آمادگی روحی و روانی، اهمیت دادن به کار و تقویت اعتماد به نفس اشاره کرد و گفت: ما نیاز به نوعی زیرکی برای برخورد با دانش آموز داریم که زیرکی عاطفی نام دارد.
استاد عبدالله منصور نیز در این دوره، کارگاهی را با عنوان ویژگی های معلم در آموزش دینی برگزار کرد و درباره اهمیت این طرح در دوره حاضر به خصوص در مورد آموزش دینی سخن گفت.
وی در مورد ویژگی های یک مسلمان و بخصو ص ویژگی های یک معلم دینی مطالبی را بیان کرد.
حجت الاسلام شیخ رضی القفاص، مسؤول مرکز معارف اسلامی شیخ مفید نیز در سخنان خود گفت: این مرکز آمادگی برگزاری سومین دوره را برای معلمان دینی داراست.
وی افزود: این مرکز در سال جاری این دوره ها را برگزار میکند تا به تمامی جنبه های آموزش دینی بپردازد و در سال آینده به جنبه های تربیتی دیگری خواهد پرداخت.