دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

اگربه دنبال این هستیم که راه و هدف امام را پی بگیریم، باید منافع حزبی و گروهی و جناحی را کنارگذاشته و به مصالح ملی فکر کنیم و قدمی در جهت رفع مشکلات مردم بردایم .

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت اللهِ مکارم شیرازی، امروز دهم خردادماه در آغاز درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم بااشاره به 14 خرداد ماه سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره)،  اظهارداشتند: انقلابی را که امام راحل  بوجود آوردند، برخاسته از عقلانیت و الگوگیری ایشان از رهبری پیغمبر اسلام (ص)  در آغاز شکل گیری حکومت اسلامی بود.

ایشان افزودند: امام راحل در طول 15 سال تبلیغ و تعلیم مردم و انتشاراعلامیه های مختلف در راستای آگاهی بخشی به جامعه ، مطابق با دوران 13 ساله  تعلیم وتربیت و بنا گذاری پایه های نظام اسلامی توسط  پیامبر اسلام(ص) و با توصیه به این که سرچشمه همه بدبختی های انسان دنیاگرایی و مجذوب شدن به دنیا است حکومت اسلامی را بنیان نهادند.

این مرجع تقلید با بیان این عبارت امام‌ راحل که: « معیار وضع حالی افراد است»تصریح کردند:همان طوری که پیامبر اسلام(ص) در هنگام فتح مکه تصریح کردند که به گذشته افراد کارنداشته باشید، امام راحل نیز با تاسی وحرکت در سایه پیامبراسلام با بیان «معیاروضع حال افراد است» انسانیت را احیا بخشید و و با عقلانیت تمام پایه های نظام جمهوری اسلامی را بنا کردند.

 

* انقلاب اسلامی معجزه بود

معظم له تاکید کردند: انقلابی که امام آن بنیان گذاری کردند  را باید معجزه بدانیم؛  چرا که امام با عقلانیت تمام این حرکت را آغاز کردند و و با الگوگیری از اهل بیت(ع) تداوم بخش راه خود شد.

 

حضرت آیت اللهِ مکارم شیرازی در ادامه با بیان این‌که نبایدحرکت و هدف امام  را فراموش کنیم، بیان داشتند: اگر به دنبال این هستیم که راه و هدف امام را پی بگیریم، باید منافع حزبی و گروهی ، جناحی را کنارگذاشته و به مصالح ملی  فکر کنیم و قدمی در جهت رفع مشکلات مردم بردایم .

ایشان تاکید کردند: باید به سیره  و راه و هدف امام عمل کنیم و نسبت به بازتاب حرف های که می زنیم توجه داشته باشیم .

 

* توصیه هایی به طلاب و روحانیون

این مرجع تقلید با توصیه به روحانیون و طلاب اظهارداشتند: روحانیون و طلاب توجه داشته باشند که با رعایت زی طلبگی ،  فاصله نگرفتن از تعلیم و تعلم ، ترویج ساده زیستی، الگو مردم  خواهند بود.

این مرجع تقلید  با بیان این‌که باید با علم به مسائل شرعی مردم دادند و گفتند: برای  پاسخ مسائل شرعی مردم نباید عجله کرد، بلکه باید با مطالعه  دقیق علمی و متقن، جواب سئوالات را داد  .

حضرت آیت الله مکارم درپایان خاطرنشان کردند:  روحانیون و طلاب باید ارتباط خود را با مراجع عظام قطع نکنند و نسبت به مطالعه دروس و فراگیری علم در هیچ حالی کوتاهی ننمایند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha