حجت الاسلام و المسلمین محمود عبداللهی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ضمن گرامیداشت ایام ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی اظهار داشت: بی شک نسل امروز بیش از گذشته ، نیازمند پیاده سازی خط مشی و افکار امام(ره) در کلیه امور جامعه است.
وی افزود: آن چه در وهله کنونی مهم است این که همه باید سخنان و منوّیات رهبر کبیر انقلاب اسلامی را بکار گرفته و همگی مبلغ و مروج اندیشه های امام (ره) باشیم.
رییس کارگروه حوزه و ارتقا فرهنگ جامعه و مردم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین با اشاره به ویژگیهای برجسته حضرت امام(ره) خاطرنشان کرد: توحید و معاد نگری، ایمان، تعبد، خلوص نیت، همچنین مجاهدت های گسترده و دامنه دار علمی و عملی، عالم به زمان از جمله شاخص ترین ویژگیهای امام امت بود.
وی اضافه کرد: ایمان سبب استحكام و قدرت انسان می شود و امام خمینی (ره) با تكیه بر ایمان استوار خویش در همه دوران زندگی با اقتدار زندگی كرد.
حجت الاسلام و المسلمین عبداللهی ادامه داد: امام خمینی (ره) خودش را در خدا خلاصه كرده بود و در همه كارهایش خدا را در نظر داشت لذا در آخرین لحظات عمر خود فرمود؛"من برای یك لحظ هم پشیمان نیستم " که این عبارت، بندگی محض ایشان را می رساند.
وی اظهار داشت: تنها راز بزرگی انسان در دنیا ایمان اوست و انسان تنها با ایمان است كه می تواند در همه مراحل زندگی اش با قدرت، سلامت و نشاط زندگی كند.
این استاد حوزه همچنین گفت: بنابر فرمایش امام علی (ع)، در آخرت از زندگی كل دنیای ما یک چیز می پرسند و آن هم مومن بودن به خدا در دنیا و اندازه ایمان هر فرد است.
وی افزود: اگر ایمان در دل انسانی زنده باشد، همه شئونات زندگی او را تحت الشعاع قرار می دهد و لذا هر كاری كه انجام می دهد ، سعی می كند كه از مسیر خدا خارج نشود.
عضو جامعه مدرسین خاطرنشان کرد: انسانی كه این گونه زندگی كند و با ایمان به خدا همه اعمالش را بسنجد كه مبادا از راه خدا خارج شود، همیشه با دلی آرام زندگی می كند و با اطمینان از این دنیا خواهد رفت همانطور كه امام خمینی (ره) در پایان عمر بابركت خویش فرمود: "با دلی آرام و مطمئن می روم".
وی، امام خمینی(ره) را سرمنشا یک نوع مقاومت خاص و روحیه استکبار ستیزی در جهان دانست و افزود: این شخصیت بزرگ دینی و سیاسی، منشا اثرات پربرکت علمی در عرصه علوم مختلف انسانی و اسلامی بودند.
وی گفت: دروس حضرت امام(ره) در دوران خود بی نظیر بود و امروز هر کدام از شاگردان ایشان شخصیت ها و چراغ های پرفروغی برای نظام الهی و دینی مان می باشند.
حجت الاسلام و المسلمین عبداللهی بیان داشت: انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام راحل در جهان اسلام منشا شکل گیری بیداری اسلامی و تحولی عظیم در جهان اسلام و خارج از آن شد، بنابراین بر ما است که این بیانات ملکوتی امام(ره) را به همه مردم دنیا بشناسانیم.
وی گفت: باید به اندیشه های اخلاقی و سیره سیاسی- اجتماعی معمار کبیر انقلاب توجه شده و این مهم، نه تنها در شعار بلکه در عمل نیز پیاده شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین تاکید کرد: توجه به رهمنودهای خلف صالح ایشان آیت الله العظمی خامنهای به عنوان بهترین مفّسر و مبین مواضع مرحوم امام(ره) امری ضروری است.
وی گفت: وجود مبارک مقام معظم رهبری باعث می شود با منّویات و رهمنودهای امام (ره) سلیقه ای برخورد نشده و این بیانات راهگشا، تعابیر متفاوت پیدا نکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیداری اسلامی و صدور پیام انقلاب اسلامی به این وسیله اشاره کرد و گفت: صدور پیام انقلاب اسلامی به اعتراف اندیشمندان و متفکران کشورهای اسلامی و عربی همچون مصر, تونس, لبیی و.. هم اینک صورت گرفته است.
حجت الاسلام و المسلمین عبداللهی اظهار داشت: باید توجه داشت که این تحولات به یکباره شکل نگرفته بلکه پیام استقلال، آزادی و مبارزه با طاغوت با الهام از اندیشه های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به عنوان مبدا حرکت های مردمی کشورهای اسلامی انتشار یافته است.
وی با بیان اینکه رسیدن به انقلاب یک مطلب و نگه داری و تداوم آن مساله دیگری است، تصریح کرد: خطر بزرگی که بیداری اسلامی را تهدید می کند، "تحریف شدن" و "دستخوش عوامل خارجی" قرار گرفتن است.
این استاد حوزه در خاتمه بیان داشت: انقلابیون منطقه باید بدانند توجه به رهمنودهای امام(ره) و مقام معظم رهبری عامل بزرگی در راستای مقابله با آسیب های فراروی انقلابشان به شمار می رود.