به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام سیدعمار حکیم تصریح کرد: آن مرحوم از پیشگامان علم و دانش و استوانه های تحقیق علمی نه تنها در نجف بلکه در جهان اسلام بود و درگذشت ایشان خسران بزرگی برای علم و تحقیق به شمار میرود.
وی افزود: ویژگی این مرحوم علاوه بر جدیت در تحقیق علمی، برخورداری از اخلاق عالی و فروتنی و همت بسیار در زمینه تالیف بود تا اینکه ده ها کتاب ارزشمند را در عرصه های مختلف معارف اسلامی عرضه کرد که پیشاپیشِ این آثار، موسوعه معروف ایشان درباره زندگی ائمه اهل بیت علیهم السلام میباشد که از مهم ترین منابع برای آشنایی با زندگی اهل بیت برای نسل معاصر به شمار میرود. البته ایشان فقط به تالیف اکتفا نکرد بلکه با تاسیس کتابخانه امام حسن مجتبی(ع) یک بنای معرفتی در نجف اشرف به پا کرد که این کتابخانه همچنان منابع معرفت را به محققان و تشنگان معرفت که به دنبال تالیف و تحقیق هستند ارائه میکند.
سیدعمار حکیم تصریح کرد: ما به خاطر این مناسبت دردناک و ضایعه بزرگی که به جهان اسلام و مسلمانان وارد شده به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و به مراجع و حوزه های علمیه نجف و شهرهای دیگر تسلیت گفته و با خانواده محترم ایشان صمیمانه اظهار همدردی کرده و از خداوند عزوجل میخواهیم که این مرحوم را مشمول رحمت گسترده خود قرار داده و به خانواده محترم ایشان صبر و آرامش عنایت کند.