به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، كتاب «حضرت زينب (س)، الگوي انديشهورزي و مسئوليت پذيري» كه به همت مدرسه علميه حضرت زينب(س) مشهد تهيه، تدوين، چاپ و انتشار يافته است، رونمايي و از دست اندركاران و نويسندگان آن تقدير شد.
در اين مراسم، که تعدادي از مسئولين مركز مديريت حوزه علميه خراسان، دفتر تبليغات اسلامي خراسان رضوي، مركز بسيج طلاب و روحانيون خراسان رضوي و گروهی از مسئولين و مديران مدارس خواهران و اساتيد مدرسه علميه حضرت زينب (سلام الله عليها) حضور داشتند حجت الاسلام و المسلمین فرجام با بيان اين مطلب كه حضرت زينب (سلام الله عليها) در عين حال كه عالمه غير معلمه است، در واقع الگوی زندگي ميباشد، گفت: با وجود همه مصيبتهايي كه در كربلا ديده بود، حتي به صورت نشسته هم نماز شب خود را ترك نكرد و اين نمونهاي از رفتار و سيماي توجه به عبادت است.
مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با ابراز تأسف از وضع حجاب و عفاف در برخي نقاط كشور، پرسيد: اگر الگوهايي همانند حضرت زينب (سلام الله عليها) را در قالب هنر، كتاب، رفتار و ... به دختران، بانوان و اقشار مختلف جامعه معرفي ميكرديم، آيا وضع اينگونه بود؟
وي با اشاره به عدم حضور زنان و دختران بد حجاب در اطراف حرم مطهر امام رضا(عليه السلام)، در سالهاي پيش، تصريح كرد: متأسفانه امروز، اين احترام را قائل نيستند و با وضع بد حجاب تا ورودي حرم آمده و تنها براي داخل شدن به حرم مطهر حجاب خود را رعايت ميكنند.
دبير شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود از وجود چشم و همچشميها به ويژه در ميان بانوان جامعه، ابراز تأسف نمود و گفت: اگر الگويي همانند حضرت زينب (سلام الله عليها) به جامعه معرفي ميشد، شاهد اينگونه رقابتها نبوديم.