حجت الاسلام سیدعبدالفتاح نواب در حاشیه بازدید از بخش حوزوی بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، در خصوص ارزیابی خود از فعالیت های بخش حوزوی نمایشگاه قرآن، اظهار داشت: بحث از قرآن یک بحث عمیقی است و چون دریای بیکرانی است که از نظر محتوایی هر اندازه روی آن کار شود کم است.
*زحمات بخش حوزوی نمایشگاه قابل تقدیر است
وی افزود: زحمات ارزشمندی در بخش حوزوی بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم کشیده شده، که نشان از کار گسترده و با برنامه و هدف مشخص است.
. مسئول دبیر خانه شورای عالی حوزه های علمیه، خاطرنشان کرد: برخی از برنامه های مطلوب و معنوی که گاهی احساس میکنیم در جامعه کم است و یا اصلا نیست، وقتی به مکان هایی مانند نمایشگاه قرآن مراجعه میکنیم، می بینیم که در این زمینه ها کارهای خوبی انجام شده است.
وی گفت: بخش حوزوی بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، در مقایسه با سال های گذشته نمایشگاه های قرآن بهتر بود و خوب درخشیده است و عموم مدیران حوزوی هم بر این عقیده هستند که این دستاوردها حاصل زحمات مدیریت بخش حوزوی نمایشگاه قرآن است که لازم است سال های آینده از ابتکارات آن مدیریت بیشتر استفاده شود.
حجت الاسلام عبدالفتاح نواب گفت: بخش حوزوی بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، از نظر ظاهر و غرفه آرایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، چرا که تمام غرفه های دیگر نمایشگاه قرآن بر آمده از حوزه و تفکر حوزوی هستند؛ از این رو باید غرفه های بخش حوزوی نمایشگاه قرآن در بهترین مکان نمایشگاه باشند که مورد بازدید بیشتر مردم قرار بگیرند.
*حضور مدارس علمیه پررنگتر شود
وی خاطرنشان کرد: در بخش حوزوی نمایشگاه قرآن تنها فعالیت برخی از حوزه های علمیه خاص را می بینیم که اگر تلاش شود مدارس علمیه بیشتری در این نمایشگاه مشارکت داشته باشند، بهتر است.
مسئول دبیر خانه شورای عالی حوزه های علمیه، برگزاری نمایشگاه های قرآن را امری مؤثر در مقابل تهدیدات دشمنان اسلام و قرآن دانست و گفت: اگر انگیزه دشمنان اسلام و افراد و گروه هایی که به قرآن اهانت می کنند شناسایی و بررسی های لازم روی آن ها صورت گیرد و در نهایت پاسخ و برنامه ریزی لازم در مقابله با آن ها تهیه شود، تأثیرگذاری نمایشگاه قرآن چندین برابر خواهد شد.