به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، مشارکت اتحادیه مؤسسات اسلامی برزیل در نمایشگاه بین المللی شهر سائوپولو چشمگیر بود و این مشارکت نقطه تحول بزرگی در مسیر تبلیغات اسلامی برزیل به شمار میرود. این نمایشگاه یازده روز ادامه داشت و نزدیک به یک میلیون برزیلی از آن بازدید کردند که فرصتی برای گفتگوی ادیان و عرضه اسلام با روش های جدید به مردم برزیل بود.در این زمینه، آشنایی با عادت ها و اخلاق مردم برزیل نقش مهمی در دعوت آنها به سوی خدا دارد.
این نمایشگاه در فضایی گسترده به گونه ای برگزار شد که یک پیام از طرق مختلف به بازدید کنندگان منتقل شود. یکی از امکانات این نمایشگاه نصب پنج نمایشگر بزرگ بود تا هر کس بتواند از تعداد شش ویدئوی موجود به زبان پرتغالی یکی را انتخاب کند. مدت زمان این ویدئوها دو دقیقه و شامل موضوعاتی درباره قرآن و پیامبر اسلام محمد(ص) و حضرت مریم(س) و زن در اسلام بود.
در این نمایشگاه کتاب هایی در مورد اسلام به زبان پرتغالی میان تمام بازدیدکنندگان توزیع شد.
یکی از برگزار کنندگان این نمایشگاه میگوید: از نکات عجیبی که در این نمایشگاه به آن برخورد کردیم، میزان آشنایی مردم برزیل با قرآن به عنوان کتاب مقدس مسلمانان است و این امری عجیب است؛ زیرا مردم برزیل عموما با اسلام ناآشنا هستند و تکرار این مساله در نمایشگاه باعث شد من تصور کنم در برزیل کسی نیست که با قرآن بیگانه باشد. البته شناخت آنها درباره قرآن شناختی اجمالی بود و با محتوای قرآن آشنا نبودند.
وی ماجرای جالبی از روزهای حضور در نمایشگاه را بیان کرد و گفت: یکی دیگر از بازدیدکنندگان به نام ایگور لایفی که یک یهودی اهل برزیل است نقل میکند که وی هنگامی که یک نسخه رایگان از قرآن کریم دریافت کرد با خوشحالی نزد پدر خود میرود تا به او بگوید که یک نسخه ترجمه قرآن کریم را به دست آورده است. پدرش با دیدن این کتاب به او میگوید کتابی را از قفسه کتاب منزل آنها برای او بیاورد و متوجه میشوند که آن کتاب یک نسخه قدیمی از ترجمه قرآن کریم مربوط به نیم قرن پیش است. ایگور پس از این ماجرا نزد ما آمد و ما را از جریان مطلع کرد و ما هنگام بررسی آن کتاب متوجه شدیم که یک نسخه قدیمی و باارزش است. ایگور هم آن را به اتحادیه اسلامی برزیل هدیه کرد و گفت شما به نگهداری آن از من سزاوارترید.
وی گفت: نتیجه یازده روز دعوت به سوی خدا در برزیل اسلام آوردن هفت نفر و ارتباط صدها نفر با اتحادیه برای آشنایی بیشتر با اسلام بود.