چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

امروز علاوه بر وسایل و ابزارهای سنتی تبلیغ باید از ابزرهای نوین هنری از جمله سینماو تلویزیون و... برای تبلیغ دین بهره ببریم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام علی کمساری درمراسم انتخابات هئیت مدیره انجمن هنرهای تجسمی طلاب سراسر کشورکه درنگارستان اشراق قم برگزار شد، با بیان این‌که می‌توان از هنر به عنوان ابزاری برای ترویج دین بهره‌ برد، اظهارداشت: برای فرهنگ در بین اصطلاح‌نامه‌های مختلف بیش از 300 عنوان تعریف آورده شده است، اما به طور کلی می توان فرهنگ را به عنوان مجموعه ای از آداب و عقاید و رفتارها بیان کرد.

وی افزود: برمبنای این تعریف طبیعتا هر فرهنگی شامل ایدئولوژی هم می شود که ریشه فرهنگ اسلامی و دینی ما هم از این تعریف منشا می‌گیرد.

مدیر مرکز فرهنگی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی نهادینه شدن هر فرهنگی را نیازمند ابزارهای مختلف دانسته و ادامه داد: هنر یکی از ابزارهای مهم در این عرصه است که از آن به عنوان رسانه ای برای فرهنگ‌سازی استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: آنچه امروز در دنیای غرب در زمینه هنر شاهدیم، استفاده ابزاری از هنر برای رسیدن به اهداف استکباری است.

حجت‌الاسلام کمساری با تاکید بر این‌که هنر غربی ابزاری برای دستیابی به اومانیسم که بنیان فرهنگ غربی است، می‌باشد، گفت: امروز استکبار برای رسیدن به اهداف خود حتی از هنر در کلیساها و دیگر مراکز به اصطلاح دینی نیز استفاده کرده و افکار دیگران را رهبری می‌کند.

وی با اشاره به تفاوت دیدگاه اسلام با دیدگاه غرب در خصوص هنر خاطرنشان ساخت : آنچه امروز ما به عنوان هنر به آن می پردازیم وسیله ای برای تبلیغ دین و احکام  و تربیت الهی است تا بتوانیم از این طریق فرهنگ عمومی کشور را تقویت و شکل دهیم و این بزرگترین تفاوت هنر دینی و غیر دینی است.

حجت الاسلام کمساری با تاکید بر این‌که هدف از کارهای هنری در حوزه، تقویت تبلیغ و هویت‌سازی دینی در جامعه است، خاطرنشان ساخت: امروز علاوه بر وسایل و ابزارهای سنتی تبلیغ باید از ابزرهای نوین هنری از جمله سینماو تلویزیون و... برای تبلیغ دین بهره ببریم تا بتوانیم با خلق اثرهای عمیق دینی و جذاب معارف اسلامی را به دنیا عرضه کنیم.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha