یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

ساختمان مدرسه علمیه الزهرا(س) نطنز طی مراسمی با حضور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران و مسئولانی از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران افتتاح شد.

به گزارش سرویس استان‌های خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین جمشیدی مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور در این مراسم با اشاره به ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه خواهران گفت: باید از ظرفیت بانوان در اعتلای کلمه توحید حداکثر استفاده را بنماییم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب از حوزه‌های علمیه خواهران به عنوان یک پدیده مبارک یاد کردند، اظهار کرد: این ظرفیت که از سوی مقام معظم رهبری مورد اشاره قرار گرفت نباید مورد بی‌مهری وبی‌توجهی قرار گیرد.

وی افزود: اگر در برابر توان دشمن که برای انحراف جامعه بشری فراهم آورده توان همه مسئولان و روحانیت شیعه گردهم آید بسیار کم است چه رسد به آنکه به اختلاف دامن بزنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: باید اختلاف سلیقه را کنار بگذاریم و از ظرفیت زنان در اعتلای کلمه توحید حداکثر استفاده را ببریم.

عضو جامعه مدرسین، افزود: خواهران طلبه مشتاق‌تر و پرتلاش‌تر از برادران طلبه درس می‌خوانند؛ هرچند ادامه تحصیل برای خواهران طلبه مشکل‌تر است.

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی اضافه کرد: طی سه سال گذشته آمار بانوان شرکت‌کننده در جشنواره پژوهشی مشترک میان خواهران و برادران طلبه در سطوح هم‌عرض بیش از برادران بوده است.

وی عرصه پژوهش را میدانی آماده برای بانوان طلبه دانست و ادامه داد: وقتی در منطقه‌ای حوزه علمیه خواهران تاسیس می‌شود نباید در کنار آن شبهه باقی بماند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه برخی افراد، اینترنت و ماهواره را تهدیدی برای جامعه می‌دانند، گفت: این رسانه‌ها برای ما هم می‌تواند فرصت باشد و هم تهدید؛ مشروط به اینکه از آن به نحو مناسب استفاده ببریم.

وی با بیان اینکه 368 واحد آموزشی مربوط به بانوان طلبه در کشور فعالیت می‌کنند، افزود: از میان این مدارس، 330 مدرسه علمیه، طلاب را در مقطع سطح دو(کارشناسی) تربیت می‌کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان اینکه در حال حاضر 50 هزار طلبه ایرانی و غیرایرانی در حوزه‌های علمیه خواهران مشغول به تحصیل هستند، اضافه کرد: تعداد فارغ‌التحصیلان این حوزه‌های علمیه نیز به 70 هزار نفر می‌رسد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود هدف از غدیر را جلوگیری از گمراهی مسلمانان دانست و افزود: غدیر ماند تا مسلمانان مانند مسیحیان دچار گمراهی نشوند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به برخی عقاید یهودیان از جمله آن کشتی گرفتن حضرت موسی با خدا از شب تا به صبح گفت: آیا پیام پیامبران که توسط علمای همراه پیامبران به مردم انتقال یافته است، چنین است.

وی با اشاره به سخنی از پیامبر اکرم(ص) که می‌فرمایند غدیر را زنده نگه‌دارید، اضافه کرد: اگر غدیر زنده بماند راه گم نمی‌شود و در عصر غیبت نیز در مسیری گام برمی‌داریم که پیامبر(ص) برای ما تعیین کرده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی با اشاره به حدیثی که روات حدیث را حجت امام زمان(عج) بر مردم و امام زمان(عج) را حجت خدا بر روات احادیث معرفی می‌کند، افزود: اگر این سخن را قبول کنیم حوزه‌های علمیه نیاز بشریت تا قیامت هستند.

وی گفت: اگر عمر آدمی در راه پرچم‌داری توحید و نظام جمهوری اسلامی صرف شود، تبدیل به باقیات الصالحات شده است. در آن صورت اگر عمر ماسرآید تا تاریخ زنده است، زنده خواهیم بود.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه حوزه و نظام جمهوری اسلامی در هدف مشترک هستند، یادآور شد: کار روحانیت شیعه همان کار انبیا است و پیامبران و روحانیت برای رسیدن به هدف به تمکنی نیاز دارند که همان نظام اسلامی است، این تمکن را خداوند به روحانیت عطا کرده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha