شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 300910
۲ دی ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۰

ترویج دین تنها نوشتن کتاب و یا تربیت شاگرد نیست و برقراری ارتباط با علما و اندیشمندان جهان وتبیین مبانی و احکام اسلام ناب، نقش زیادی در معرفی و نشر آموزه‌های تشیع در سراسر گیتی دارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالله فاطمی‌نیا، پنج شنبه شب در مراسم بزرگداشت آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی(ره) که در حسینیه معظم له در قم برگزار شد، با قرائت آیه «إِنَّمَا أَنتَ مُنذِرٌ وَلِکُلِّ قَوْمٍ هَادٍ»، گفت: درباره این آیه، در چهار روایت از منابع معتبر شیعه و هجده روایت از منابع اهل سنت، پیامبر(ص) به عنوان منذر و حضرت علی(ع) به عنوان هادی آورده شده است.

وی با بیان این که هادی بودن علی(ع) به این معنا نیست که پیامبر(ص) هادی نباشد، افزود: لسان نبوت اجمال و لسان  ائمه (ع) تفصیل است؛ چرا که ائمه معصوم(علیهم‌السلام)‌ هیچ سخنی غیر از تفسیر کلام پیامبر(ص) نمی‌زدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی‌نیا در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم حضرت آیت‌الله مرعشی نجفی، این عالم فقید را از جمله افرادی معرفی کرد که توانستند میان علم و معرفت جمع ببندند، خاطرنشان کرد: ایشان در کنار مرجعیت به معنویت و کرامت فراوانی دست یافته بود.

وی با بیان این که این مرجع عالیقدر دارای حافظه قوی و شناخت عجیبی نسبت به موضوعات بود، اذعان داشت: ایشان در راه کسب علم تلاش‌های فراوانی انجام می‌دادند و در عرصه کتاب‌شناسی موضوعی نیز حرف اول را می‌زدند.

این استاد حوزه با اشاره به صاحب نظری حضرت آیت‌الله مرعشی نجفی در علومی مانند رجال، درایه و فقه که یادگیری آن‌ها نیازمند یک عمر مطالعه است، درباره تأسیس کتابخانه معظم له گفت: تأسیس این کتابخانه‌ در قم، خدمت دیگری از این عالم فرزانه است که افراد زیادی را از مکان‌های مختلف جهان به سوی خود جذب می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی‌نیا، به رویکرد حضرت آیت‌الله مرعشی نجفی در ارتباط با علمای سایر مذاهب اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: این روحانی فقید، با علمای مذاهبی چون زیدیه، شافعی و حنفیه در ارتباط بود و در ترویج انوار نورانی تشیع از هیچ کاری کوتاهی نکرد.

وی در پایان با تأکید بر این که ترویج دین تنها به معنای تربیت شاگرد و یا نوشتن کتاب نیست، تصریح کرد: برقراری ارتباط با علما و اندیشمندان جهان و تبیین مبانی و احکام اسلام ناب، نقش زیادی در معرفی و نشر آموزه‌های تشیع در سراسر گیتی دارد.

خاطرنشان می‌شود، آیت‌الله رضا استادی، دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه، آیت‌الله جنتی، دبیر شورای نگهبان و امام جمعه موقت تهران، حجت الاسلام والمسلمین ملکا، رییس دفتر مقام معظم رهبری در دفتر قم، نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید، جمعی از اساتید و فضلای حوزه علمیه قم و   اقشار مختلف ارادتمند فقه و فقاهت در این مراسم حضور داشتند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha