به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سعیدی امروز سه شنبه در نشست مدیران موسسات قرآنی استان قم تصریح کرد: ساختار نظام قرآنی کشور از ابتدای دولت نهم مطرح بود که فعالان بسیاری در این عرصه فعالیت می کنند اما متولی خاصی ندارد.
وی با بیان اینکه ساختار معاونت قرآن وعترت شکل گرفته است، افزود: تعداد 5 اداره کل برای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعیین شده و با این کار در تخصیص بودجه های قرآنی نیز شاهد رشد چشمگیری خواهیم بود.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی ابراز امیدواری کرد: بحث های قرآنی در بدنه دولت و جامعه قوت بیشتری داشته باشد.
قائم مقام معاونت قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امسال قریب به 200 میلیارد تومان جذب بودجه نیم درصدی را داشتیم و برنامه های همه دستگاه هایی که ساختار قرآنی داشتند مشخص شد.
وی تاکید کرد: موازی کاری فعالیت های قرآنی در دستگاه های اداری بگونه ای بود که وضعیت روشنی از فضای قرآنی کشور قابل رصد نبود.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی ابرازداشت: کمیته امور قرآن و عترت در قالب شورای فرهنگ عمومی استان ها تشکیل شد که 4 جلسه نیز در قم برگزار شده است، در این کمیته مصوب شد تمام برنامه های قرآنی استانی باید در این کمیته طرح و به تصویب برسد.
قائم مقام معاونت قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ضمانت اجرایی مصوبات کمیته امور قرآنی استان ها اظهار داشت: مبلغ 10میلیارد تومان بودجه به کمیته امور قرآن وعترت استان ها اختصاص پیدا کرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه باید ارزیابی دقیقی از شرایط قرآنی کشور داشته باشیم، عنوان کرد: متاسفانه دستگاه ها و بودجه های دولتی در ارزیابی و سنجش عملکرد ندارند و این موجب ضعف ماست.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی با بیان اینکه موسسات قرآنی به چهارگروه تقسیم می شوند، ابراز داشت: گروه موسسات قرآنی ویژه که از بودجه های ویژه ای نیز برخوردار می شوند، گروه دوم موسسات قرآنی خوبی هستند که باید حمایت شوند تا به گروه ویژه برسند، گروه های سوم و چهارم موسسات قرآنی تازه تاسیسی هستند که از منابع نیروی انسانی محروم هستند.
قائم مقام معاونت قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه ارزیابی موسسات قرآنی امسال به پایان می رسد، افزود: برخی موسسات قرآنی با انگیزه مادی فعالیت می کردند که حدود 40 موسسه در این زمینه شناسایی شد، تمدید مجوز موسسات با نظر اداره ارزیابی خواهد بود.
وی با بیان اینکه وظیفه فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی است، ابراز داشت: آموزش قرآن بر عهده آموزش و پرورش، پژوهش های قرآنی بر عهده وزارت علوم و تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
انتهای پیام