جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

تولیت حوزه علمیه باقرالعلوم(ع) تهران گفت: سبک زندگی به شیوه و روش اسلامی زمینه ساز حاکمیت الهی برزندگی بشر و تضمین کننده حقوق اقشار مختلف جامعه می باشد.

حجت الاسلام والمسلمين سيد محمود مجد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با اشاره به اهمیت احیای سبک و سیّاق زندگی به روش دینی  در جامعه اسلامی ابراز داشت: در یک نگاه کلان سبک زندگی به شیوه و روش اسلامی این است که افراد همه چیز را منتسب به خدا بدانند و خود را تحت امر و اراده الهی قرار دهند زیرا زندگی سالم تنها در پرتو رعایت موازین و دستورات الهی که در دین مبین اسلام ارائه گردیده میسر می باشد.

وی در ادامه با اشاره به تعریف سبک زندگی اسلامی در حوزه فردی و اجتماعی اظهار داشت: معیار و ملاک صحت و سقم زندگی فردی و روح حاکم بر روابط اجتماعی در سبک زندگی اسلامی باید بر مبنای کسب رضایت الهی قرار گیرد تا بدین ترتیب حقوق تک تک اعضای جامعه در سطح خرد و کلان یعنی خانواده و اجتماع حفظ شود.

تولیت حوزه علمیه باقرالعلوم(ع) تهران با تاکید بر اینکه دین اسلام مطابق با فطرت انسانی است و از طرفی پاسخگوی نیاز های مادی و معنوی بشریت می باشد افزود: رعایت دستورات اسلامی در زندگی فردی و اجتماعی تضمین کننده حقوق اقشار مختلف جامعه در حوزه شخصی و جمعی اعم از به رسمیت شناخته شدن حقوق زن و مرد، فرزند و والدین، خواهر و برادر، مردم و جامعه و همچنین ملت و دولت می باشد که مسلماً تحقق این شرایط موجب تکوین عدالت اجتماعی در سطح جامعه می شود.

وی با بیان اینکه نمونه بارز و مصداق عملی سبک زندگی اسلامی انجام واجبات و ترک محرمات می باشد گفت: جامعه ای که در آن فرایض الهی محترم شمرده شود از سلامت و شخصیت روحی لازم برخوردار خواهد بود و افراد آن در ذیل ترک گناه و انجام واجبات به آرامش معنوی و آسایش مادی دست می یابند و در یک چنین جامعه ای هیچ گاه ظلم و ستم حکمفرما نخواهد شد.

 حجت الاسلام والمسلمين سيد محمود مجد در ادامه، دستگاهها و نهادهای فرهنگی را مسئول ترویج، تکوین و تبلیغ سبک زندگی اسلامی در سطح جامعه دانست و تصریح کرد: یک وظیفه کلی که این دستگاهها در برابر ملت دارند این است که با ارشادات و تبلیغات موثر گرایشات مردم را به سوی سبک زندگی اسلامی سوق دهند و دیگر وظیفه این دستگاهها پاسخگویی سریع به شبهاتی است که از سوی دشمن جهت تضعیف دین و اغوای افکار عمومی صورت می گیرد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مسولین باید الزامات و ضروریات زندگی مردم را در سایه اسلام شناسایی و محقق کنند تا بدین ترتیب اصالت مکتب اسلام که منشاء رشد و ترقی بشریت است برای همگان محسوس و ملموس شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha