چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

مدیر مرکز تخصصی اخلاق حوزه علمیه قم، لازمه اصلاح سبک زندگی و مقابله با آسیب های اجتماعی و اخلاقی را تمسک به آموزه های دینی و بالا بردن آستانه تحمل اجتماعی عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین مسعود آذربایجانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به این که یکی از مهم ترین ایراداتی که مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی بدان اشاره داشتند، بحث پرخاشگری و کاهش آستانه تحمل اجتماعی است، ابراز داشت: این معضل اخلاقی و اجتماعی دارای علت ها و ریشه هایی است که باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

وی افزود: از میان عوامل این مساله می توان به بحث فقر و تبعیض، بحران‌های خانوادگی، نداشتن امنیت اجتماعی و شغلی، عدم برخورداری از احترام لازم در خانواده و اجتماع و ... اشاره کرد.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه همچنین با تاکید بر لزوم ارتقاء آستانه تحمل اجتماعی و افزایش سعه صدر برای مقابله با این مشکل، خاطرنشان کرد: یکی از ضرورت ها در این باره این است که ما حقیقتا به حقوق دیگران احترام بگذاریم و از آفت خودبینی و خودمحوری و این که فقط به فکر منافع خویش باشیم، به شدت بپرهیزیم.

وی با بیان این که متاسفانه این روزها برخی از مردم به دلیل مشکلات شخصی و اقتصادی و گرفتاری های مختلف، تا حدودی پرخاشگر شده اند، گفت: به صورت فردی همه ما معلم های اخلاق خوبی هستیم و سخنان بسیار ارزنده ای بر زبان می رانیم، اما واقعا باید ببینیم که در عمل چگونه رفتار می کنیم و تا چه اندازه سبک زندگی ما بر اساس آموزه های قرآنی و اسلامی است؟!

حجت الاسلام و المسلمین آذربایجانی همچنین تاکید کرد: به هر میزان که زندگی ما رنگ و بوی دینی داشته باشد، به همان نسبت خواهیم توانست بر مشکلاتی از قبیل عصبانیت و پرخاشگری، قانون شکنی، هنجار گریزی و ... فائق آییم و زندگی سالم و سعادتمندانه ای داشته باشیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha