به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله مصباح یزدی، امروز در دیدار جمعی از فرهنگیان با اشاره به این که خداوند عقل را به انسان داده تا بیندیشد که عالم حساب و کتاب دارد، اما عقل به تنهایی برای پیدا کردن راه کافی نیست، گفت: خداوند نعمت انبیا را برای انسان آفریده است تا این کمبود را جبران کند؛ انبیا کمبود قانون را حل کردند، اما قانون خود به خود در جامعه اجرا نمی شود و نیازمند مجری قانون است که باید صلاحیت اخلاقی داشته باشد و خود، بیش از همه مطیع قانون باشد.
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) همچنین به مسئله انتخابات اشاره کرده و ابراز داشت: در شرایطی کنونی به خلق حماسه خداپسندانه نیاز داریم؛ بنابراین باید با حضور حداکثری در انتخابات و انتخاب اصلح، نقش خود را به خوبی ایفا کنیم.
عضو خبرگان رهبری افزود: باید کسی انتخاب شود که علاوه بر دغدغه اجرای احکام الهی، مطیع مقام معظم رهبری باشد، زیرا رهبری مجری دین است.
آیت الله مصباح یزدی تاکید کرد: رییس جمهور آینده باید مشکلات مردم را شناسایی و در حل آن ها متخصص باشد و مشاوران و یاران صحیحی داشته باشد.
عضو خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به نقش معلمان در پیشبرد اهداف فرهنگی و ارتقای سطح علمی جامعه، تصریح کردند: معلمان در جامعه علاوه بر خودسازی نقش هدایت افراد جامعه را دارند.
ایشان ادامه داد: معلمان باید ابتدا خود را بسازند و بعد یاد بگیرند که چگونه باید دیگران را تربیت کنند، اسلام فرموده کسی را تربیت کنید که عاشق خدا و حقیقت بوده و فکرش خدمت به مردم باشد.
آیت الله مصباح یزدی با تاکید بر این که مهم ترین راز تربیت دانش آموز، ابراز محبت است، عنوان کرد: اگر دانش آموز احساس کند که نسبت به او محبت دارید، ارتباط بهتری برقرار می کند و شما می توانید نقش خود را صحیح ایفا کنید.
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) یادآور شد: اگر بخواهیم موقعیت خود را در عالم درک کنیم، باید با نگرشی به اصل جهان بینی، ببینیم هدف از خلقت چیست و ما می توانیم چه نقشی را در آن ایفا کنیم.
آیت الله مصباح یزدی با اشاره به این که خداوند عوالمی آفریده که ما اطلاع درستی از آن ها نداریم، افزود:
ویژگی انسان این است که با آگاهی و اختیار خود سرنوشت خود را تعیین می کند و برای این امر باید خود و شرایط و اهداف خود را بشناسد.
عضو خبرگان رهبری تاکید کرد: اولین شرط برای این که انسان بتواند نقش خود را در عالم هستی ایفا کند، شناخت و علم و دانش است؛ باید بفهمد که برای چه آفریده شده و چه عواملی موجب شقاوت و سعادت اوست.
ایشان در بخش پایانی سخنان خود با ذکر داستانی از قرآن کریم، خاطرنشان کرد: در زمان شعیب عده ای از مردم فساد اقتصادی داشتند و کم فروشی می کردند، حضرت شعیب پیامبر نصایحی کردند که در معاملات رعایت انصاف و عدالت داشته باشید، اما در پاسخ حضرت گفتند"تو نمازت را بخوان و به این کارها کاری نداشته باش."
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با انتقاد از آزادی عمل اقتصادی برخی افراد در جامعه، افزود: دود فساد اقتصادی به چشم مردم می رود و باعث ایجاد تورم در اقتصاد جامعه می شود.
انتهای پیام/