شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

فرمانده قرارگاه راهیان نور ستاد بسیج کشور گفت:امروز دشمن نسبت به اهمیت و نقش‌آفرینی راهیان نور پی برده است از این رو از هر اقدامی برای جلوگیری از هجمه وسیع زائران این منطقه کوتاهی نمی‌کند.

 به گزارش خبرگزاری حوزه، سردار علی  فضلی امروز در نشست ساماندهی مبلغان و راویان کاروان‌ها و یادمان‌های راهیان نور کشور که در جامعه مدرسین حوزه علمیه  قم برگزار شد با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه علمیه، سپاه و بسیج است که باید به هم منتقل شده و به صورت یکپارچه کارها را پیش ببرند گفت: در جنگ تحمیلی حمله دشمن به فرهنگ اسلامی و دینی از سوی دشمنان رشد چشم‌گیری یافت، خطری که مقام معظم رهبری از آن به هجمه، شبیخون و ناتوی فرهنگی یاد کردند، این مسئله‌ای است که از سال 88 و با ایجاد فتنه بزرگ به جنگ نرم تبدیل شد که این مسئله همه فرهنگ دوستان و علاقه مندان به فرهنگ اسلامی نظام و انقلاب را مکلف می‌کند.

جانشین سازمان بسیج مستعضفین کشور، راه‌اندازی راهیان نور را اقدامی ارزشمند برای حفظ و ترویج فرهنگ اسلام ناب معرفی کرد و گفت: با توجه به اهمیت این مسئله و استقبال گسترده از این اقدامات امروز رشد فزایندی را در این عرصه شاهدیم به گونه‌ای که رقم 4هزار و 200 زائر به 3میلیون و نهصد هزار زائر در سال گذشته رسیده است و این رقم، نشان دهنده اهمیت این مسئله است.

وی با اشاره به تاثیرگذاری راهیان نور برای اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان اظهار داشت: امروز دشمن نسبت به اهمیت و نقش‌آفرینی راهیان نور پی برده است از این رو از هر اقدامی برای جلوگیری از هجمه وسیع زائران این منطقه کوتاهی نمی‌کند به گونه‌ای که از هر اتفاقی در این عرصه بیشترین تبلیغات را به راه می‌اندازد.

سردار فضلی با بیان اینکه در راهیان نور نود درصد تلاش‌ها سخت افزاری بوده و ده درصد آنها نرم‌افزاری است ادامه داد: این ده درصد همان مسئله اثرگذاری معنوی و روحیه‌ای است که اقتدار کشور و مصون نگه داشتن جوانان در جنگ نرم را موجب می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: حوزویان در اداره زیارتگاه‌ها در مناطق جنگی به عنوان مبلغان، راویان و خادمان، اثرگذاری فرهنگی زیادی دارند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha